Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon mit akarhat tölem ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit akarhat tölem ha alig ismerem?

Figyelt kérdés
Legeloszor 16L vagyok. Van baratom 21.eves nagyon sok.udvarlom van o.mellette de sose szakitanek.vele senki miatt sem.tavaly nyaron julisba szingli voltam.Olaszorszagba mentem ki nyaralni.egyedul a.rokonaimhoz meg a nagybatyamhoz (mert olasz vagyok.am) Es ugye nagybatyam.egy igazi playboy:D.elmentunk 3.este discoba.nagybatyam 39.eves es apolokent dolgozik riminibe.sok.haverja van es nagyon jokepuek csak.hat ilyen 20-32eves korba mozognak.na mind1volt egy srac aki24 volt es nem.volt semmi kozottunk.akkor.az egyszer talalkoztunk.tancoltunk meg minden,de semmi szerelemre.utalo jelet nem.kuldott felem es ez tavaly julisba tortent.olyan 20.a korul.oke persze a nagybatyam haverjait azert csak bejelpltem.facebookon miert ne...erre ma este ram.ir az a.srac akivel.tancoltam(.meg.juliusba) h szia.hogy vagy.kicsit meglepodtem.h ramirt mert am.sose beszeltunk. Beszelgettunk.sima kozombos dolgokrol nem.tortent semm.erre mondtam.neki h megyek szia! Erre ö ok ok szia es kuldott egy ilyet: ;* ilyen.puszit. Szerintetek.erez valamit irantam.meg lajkolja mindig a kepeimet bar azt nem tudja h van baratom...szerintetek?

2013. márc. 26. 22:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkoztasson az ilyen, és akkor mi van ha bármit is érez?

Szerintem csak unatkozott, és pont meglátta, hogy online van.

2013. márc. 26. 22:57
 2/3 anonim válasza:
hát szerintem az ilyet ne vedd komolyan.. ha van barátod , akkor ŐT szeresd !Ezt a 24 éves fiút meg ki tudja mi hajtja.. lehet hogy megtetszettél neki de az is lehet hogy felhúzna... hidd el , ha igazán érdekelnéd,nem hagyná hogy ilyen hamar lelépj,vagy jobban kimutatná..:)
2013. márc. 27. 17:40
 3/3 anonim válasza:
Szerintem semmit nem akar
2013. márc. 27. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!