Vajon mit akarhat tőlem? Nem is ismerem és "követ". Help
lécci fontos!
Figyelt kérdés
Szóval van egy gyerek, akivel a multkor taliztam az utcán. Rám köszönt, szóval visszaköszöntem mert nem vagyok bunkó, de amúgy nem ismerem. Egyedül voltam egyébként akkor illetve a kutyámmal sétáltam. Aztán mikor elért az utca feléig visszafordult és elindult megint felém. Utána egy ideig (pár percig) nem láttam, és mikor már mentem hazafelé megint elment mellettem az utcában. Erre ma jöttem haza olyan fél4 körül és nem tudom hogy de megint mögém került, pedig nem is láttam sehol. Aztán amikor bejöttem a lépcsőházba és már szinte majdnem a mi emeletünkön voltam hallottam, hogy vki bejött a lépcsőházi ajtón... és látta, h melyik lakásba mentem be. A gyerek meg tovább ment a felsőbb szintre, mintha vkihez jönne, utána meg mikor az ablakhoz mentem már bent a lakásban nemsokára láttam, h innen megy ki. Mi baja lehet, vagy mit akarhat?:S
:D Nyugi. Szerintem rohadt félénk, és így akarta megtudni a neved. :)
2010. jan. 15. 19:54
2/22 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt már, csak akkor egy cigány követett, mert kellett neki tőlem valami.
Ilyenkor én sohasem haza megyek, mert akkor látja, hogy hol lakom.
Azt meg lehet kérdezni, hogy körülbelül mennyi idősnek néz ki, és te mennyi vagy?
2010. jan. 15. 19:55
3/22 anonim válasza:
Vagy tudja, hogy pénzes vagy és megakarta nézni melyik házat rabolja ki.:D Bocsi ez idétlen válasz.xD:P Lehet, hogy csak idétlenül bepróbálkozna vagy várja, hogy leszólítsd?:D Kérdezd meg miért megy mindig arra amerre te.
2010. jan. 15. 19:56
4/22 anonim válasza:
Ezt beszéld meg egy felnőttel(mondjuk a szüleiddel)!!!
És egy darabig ne mozdulj ki otthonról felügyelet nélkül!
Hordjál magaddal gázspray-t és ne félj használni!!!
A kutya pórázával is lehet bazi nagyot ütni...
Legközelebb, ha mögéd kerül, fordulj meg és fenyegesd meg!
Verd meg a pórázzal, rugdosd meg a földön...
2010. jan. 15. 19:56
5/22 A kérdező kommentje:
hát én 18 vagyok ő pár évvel idősebbnek tűnik:S
2010. jan. 15. 19:58
6/22 A kérdező kommentje:
h h am. nem haza mész, hanem kihez ha pl. még a lépcsőházba is utánad megy:S mert az se jó ha pl. barátnőmhöz mert akk. meg azt tudja:S
2010. jan. 15. 20:00
7/22 anonim válasza:
Hát, akkor csak azt tudom javasolni amit az előttem szóló.
Beszéld meg szüleiddel, és egyedül ne mozdulj ki otthonról egy darabig.
Van egy ismerősöm, akivel ugyan ez történt, de azt nem mondom el, hogy mi lett a vége mert csak megijesztenélek.
2010. jan. 15. 20:00
8/22 A kérdező kommentje:
de mondd mostmár lécci:S
2010. jan. 15. 20:01
9/22 anonim válasza:
Nyugalom már, gyerekek. :D Én is csináltam ilyet egy lánnyal, amikor még nagyon beszari voltam. Csak azért csináltam, hogy megtudjam, mi a neve, aztán elcsíptem myvipen. :)
2010. jan. 15. 20:01
10/22 anonim válasza:
Hát, mivel én gyorsan tudok futni, azt jelenti, hogy a ház körül futok pár kört míg le nem rázom. Kicsit szánalmas de ez van. :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!