Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vajon mit akarhat tőlem? Nem...

Vajon mit akarhat tőlem? Nem is ismerem és "követ". Help lécci fontos!

Figyelt kérdés
Szóval van egy gyerek, akivel a multkor taliztam az utcán. Rám köszönt, szóval visszaköszöntem mert nem vagyok bunkó, de amúgy nem ismerem. Egyedül voltam egyébként akkor illetve a kutyámmal sétáltam. Aztán mikor elért az utca feléig visszafordult és elindult megint felém. Utána egy ideig (pár percig) nem láttam, és mikor már mentem hazafelé megint elment mellettem az utcában. Erre ma jöttem haza olyan fél4 körül és nem tudom hogy de megint mögém került, pedig nem is láttam sehol. Aztán amikor bejöttem a lépcsőházba és már szinte majdnem a mi emeletünkön voltam hallottam, hogy vki bejött a lépcsőházi ajtón... és látta, h melyik lakásba mentem be. A gyerek meg tovább ment a felsőbb szintre, mintha vkihez jönne, utána meg mikor az ablakhoz mentem már bent a lakásban nemsokára láttam, h innen megy ki. Mi baja lehet, vagy mit akarhat?:S
2010. jan. 15. 19:50
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
kössz a normális választ...:|
2010. jan. 15. 20:17
 22/22 anonim válasza:
Ha nem akkor elszaladsz!:)
2010. jan. 15. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!