Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit jelenthet? Mit akarhat?

Mit jelenthet? Mit akarhat?

Figyelt kérdés
van egy fiú az osztályban. állandóan rajtam lóg és nagyon durva dolgokat csinál xd pl. ma leakarta tépni a pólómat.meg oylanokat mond hogy jajj de megfog b@szni . egyáltalán nemillünk össze. se külsőre se belsőre. az a baj hogy a barátnőm szerelmes belé és rosszul esik neki mikor velem csinál ilyeneket nem vele.(ők összeillenek külsőre és belsőre is)
2011. szept. 14. 19:18
 1/6 Walk With Me ***** válasza:
100%
Vágd pofon.
2011. szept. 14. 19:19
 2/6 A kérdező kommentje:
már pofán vágtam , tökön rúgtam mindent csináltam de nem ál le!
2011. szept. 14. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Én a helyedben félrehívnám és határozottan, de kulturáltan megmondanám neki, hogy fejezze be, mert nekem nem jön be és nincs esélye nálam. Egy egész osztály előtt nem szívatnám szerencsétlent, de külön elmondanám neki határozottan, hogyha nem fejezi be, számoljon azzal, hogy segítséget kérsz. Ha ez tényleg így megy, ahogy mondod és sehogy sem tudod leállítani szólj az osztályfőnöködnek!

16/L

2011. szept. 14. 19:27
 4/6 A kérdező kommentje:
úristen nem fogok az osztályfőnöknek erről beszélni mert akkor a fiú kikapna és már ígyis ki akarják rúgni őt... de ő ezt viccesen mondja szóval nem olyan komolyan de azért határozottan azért nem értem mit akar...
2011. szept. 14. 19:32
 5/6 anonim ***** válasza:

De ez akkor sem állapot. Tanuljon meg felelősséget vállalni a tetteiért. Ha ez téged zavar, márpedig úgy tűnik igen, akkor mondd meg neki határozottan, hogy fejezze be és magyarázd el neki, hogy miért.

16/L

2011. szept. 14. 19:42
 6/6 anonim ***** válasza:

"ma leakarta tépni a pólómat.meg oylanokat mond hogy jajj de megfog b@szni"

Szerintem épeszű ember ilyet nem csinál még viccből sem. Ideje lenne móresre tanítani.

2011. szept. 14. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!