Mit akarhat tőlem ez a fiú? Egyáltalán akar valamit? (lent)
Van egy 11.es srác. Szerintem a suli legjobb pasija. :)
Az a lényeg, hogy egy pár napja dumáltam vele suliban és nagyon aranyos volt. Aztán diáknapon ő volt a főszervező és mondta hogy nem akart kihívni megszivatni, nem akart kellemetlen helyzetbe hozni, bár motoszkált a fejében. Illetve odajött hozzám átkarolta a derekamat és megkérdezte hogy leadtam-e már a zenéket. Folyamatosan küld üzeneteket facebook-on, amikben arról kérdez, hogy vagyok, milyen volt a napom meg hogy tetszett ez meg az. :)
Szerintem tudja magáról hogy ilyen jól néz ki és a suli lányainak a fele belé van esve és nekem is tetszik:)
Lehet hogy minden lánnyal ezt csinálja vagy tényleg akar valamit tőlem? Bocsi egy kicsit hosszúra sikerült
15/L
Biztosan tetszel neki.
két megoldás lehet:
-vagy csak egy prédának tekint
-vagy barátnőnek akar
Te ismered (nagyjából), hogy milyen.
Sanszos, hogy tetszel neki. Mivel neked is tetszik, azt tanácsolom, hogy flörtölj vele, legyél nyitott és laza, add önmagad, de ne add könnyen magad! Ha nyitott vagy, flörtölsz vele, de nem adod oda magad rögtön, látni fogod, hogy párkapcsolatként érdekled, vagy csak egy futó kalandként.
16/L
köszi:)
egy gond van, hogy van barátom...de majd meglátjuk mi lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!