Mit akarhat tőlem? (normális válaszokat)
Figyelt kérdés
Egy közösségi oldalon regelve vagyok és egy 50 év körüli pasas bejelölt. Ráírtam, hogy honnan ismerem. A válaszban kifejtette, hogy igazából nem ismer, csak rengeteg közös tulajdonságunk van stbstb. Most levelezgetünk, de érdemes vele foglalkoznom, vagy hagyjam a francba? Egyáltalán mit akarhat? Lehet, csak barátkozni, de pont velem? 16/L2011. máj. 29. 21:30
1/5 anonim válasza:
jaaj, hagyjad. Ne is írj neki semmit, töröld. barátkozni, úgy, hogy nem is ismer?! Na nee.
3/5 anonim válasza:
Egy 50-es fószer nem barátkozik 16 éves,ismeretlen lányokkal.Csak egy ötletem van,hogy mit akarhat...
4/5 tetris válasza:
Kérdezd meg, hogy ha mondjuk 83 éves lennél, akkor is bejelölt volna?
5/5 anonim válasza:
De azt is miért pont a neten keresztül akarná? Tényleg, hazudhatnád azt, hogy 40 vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!