Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan ismerem a nőket vagy csak túl sokat csalódtam? 20/f
Ránézek egy nőre aki mondjon vizuálisan megfelelő..és mondjunk le fektetném akkor miért kezdek el agyalni folyton azon b*meg , hogy mik a negatív szokásai vonásai egyből?
És mindig igazam van...a volt barátnőmet 20 perc alatt szedtem fel úgy, hogy tök mindegy mit csinált tudtam ,hogy mit szeretne, és abszolút nem örültem ennek az egésznek, mert már nem nincs benne izgalom. Mint egy film bevezetés történet befejezés.
Régen annyit tudtam a nőkről , hogy megkel őket kefélni aztán kész, most meg:S ránézésből már látom az első veszekedésünket és tényleg úgy van:D mondhatjátok ,hogy én generálom de abszolút nincs így.
Mintha az összes előre meglenne írva tudom mire számíthatok aztán kész más is van ezzel így?
Paraszt vagyok te meg irigy?
amúgy meg lehetséges, hogy csak az ego beszél belőlem vagy túl sok ringyóval volt dolgom.
hát öcsém erre én befizetnék, hogy Te tudod én spec mit akarok, ezt nem hiszem el
azt igen, hogy le tudsz vonni következtetéseket, ezt aláírom, de ne mond már annyira ismered őket
még ha mindegyik a zsánered, akkor sem egyformák belülről N
Jó emberismerő lehetsz, jók a megérzéseid. Szívesen találkoznék veled kíváncsiságból. :)
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!