Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki, hogy "csalódtam"?
Figyelt kérdés
Tegnap szexeltem a párommal először, de én valamiért nem ilyennek képzeltem el. Főleg, hogy mindig olyan szenvedélyesen csókolt és érzelmesen, ehhez képest szinte belevágtunk a közepébe. Én voltam felül, tök gyorsan ment az egész, nem pedig érzelmesen. Én úgy szeretem, ha szeretek valakit, hogy tetőtől talpig végig csókol és leginkább a misszionárius pózt preferálom. Hogy mondjam ezt el neki burkoltan, hogy ne legyek túl nyers , de vegye a lapot???2013. márc. 11. 00:18
1/6 anonim válasza:
Szerintem 1 alkalomból ne vonj le messzemenő következtetéseket. Gondolom már egy ideje tartogatta a patront, örült hogy végre bele(beléd) vághat, és lehet hogy nem úgy sikerült ahogy kéne. De ha több alkalom után sem vagy megelégedve vele mindenképp hozd elő a témát.
2/6 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy nő vagyok. És nincs gondom a lovaglással, de első póznak a misszionárius felel meg, sőt kell, hogy érezzem, hogy a férfi ural engem.
2013. márc. 11. 00:22
3/6 anonim válasza:
lehet Te azt a pózt szereted, de mindenki mást szeret
közepébe? előjáték volt? hány évesek vagytok? N
4/6 A kérdező kommentje:
Ő 24, Én 22. Annyi volt, hogy sokáig csókolóztunk, aztán egyszer benyúlt fél percre utána már le is vette a bugyimat, magára húzott és a többit tudjátok.
2013. márc. 11. 00:30
5/6 anonim válasza:
Nyersen megmondhatod neki,nem fog megsértődni ezen ha nem kislány
Nekem is mondta az exem hogy lassítsak a tempón,több előjáték kell stb és nem kezdtem el ezen sírni
6/6 anonim válasza:
Ezen ne akadt ki...mindig az első a legnehezebb..nálam is így volt..de en nem szóltam semmit,hanem legközelebb kicsit próbáltam en irányítani a dolgot,es a 2-3 mar nagyon jo volt...ne csuggedj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!