Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt mér csinálja? Újra akarhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mér csinálja? Újra akarhat valamit?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam akivel nagyonjóba voltunk régebben, bár az utóbbi 3 hónapban ez megváltozott. Barátok voltunk, bár mindig kicsit többet éreztünk ennél, eleinte csak én de ez tavaly novemberbe megváltozott. Tetszettem neki, sőt szerelmes lett belém és kavartunk, de nem jöttünk össze..és azóta nem vagyunk oylan jóba. Januárba alig szóltunk egymáshoz, februárba elkezdett cseztetni folyamatosan, meg baszogatni. Állabdóan mondatm neki hogy ne, egy ideig leállt6 aztán folytatta. Most oylan szinten csesztet, hogy nem beszólogat hanem "csúfol" és szórakozunk, elvagyunk. Bár nemtudok rajta eligazdoni, mert például tegnap rámírt fészen hogy mi meddig is kavartunk mondtam neki hogy 2 és fél hónap, d emért kérrdezi és aztmondtí csak eszébe jutott..és ma is volt egy iylesmi megjegyzése..Nem tudom mit akar mert olyna fura. Ha kedves akarok hozzá lenni vagy beszélgetni kezdek vele egy ideig oké aztán bunkó elsz hogy pl:. ok, okcső .. De ő meg folymatosan "csúfolgat" és komolyan mint az óvodások elvagyunk..:D de nemtudom. Ja és mikor szerelmes volt belém novemberben voltu k az Aqua Worldbe és csütörtökön is megyünk..kíváncsi elszek mit fog érzeni, és milyen lesz..
2013. márc. 25. 21:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy a kérdésre kérdéssel, de...

Hány évesek vagytok? Meg, mi az a kavarás? Keféltetek, vagy mi a fenét jelent?

2013. márc. 26. 06:46
 2/2 A kérdező kommentje:
14 és a kavarás olyan volt h ölelgettük,puszilgattuk egymást és olyan volt mintha járnánk
2013. márc. 26. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!