Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elfogadnátok a párotok és egy olyan nő barátságát akivel volt egy egyéjszakás kalandja!? (bőv. Lent)
Szerintem először kérdezd meg tőle hogy biztosan csak barátság-e, mert neked nagyon sokat jelent ez a kapcsolat, és szeretnéd ha minden rendben lenne. :))
Ha azt mondta csak barátok, akkor fogadd el, de tartsd a szemed a nőn. ;))
Nyilván tüske lesz a szemedben továbbra is a nő, érthető. Az a kérdés, hogy te mennyire bízol a párodban, milyen erős a kapcsolatotok, félre tudod-e tenni a büszkeséged és egódat.
Habár én azt nem értem, miért gondolja a párod, hogy ez így elfogadható. Fordított helyzetben is így gondolná? Fontos vagy neki annyira, hogy a lelked nyugalma érdekében mellőzze ezt a barátságot?
nálunk is ez volt, csak érdekes a havernő féltékeny volt rám (a bnőre!)
szóval szépen lassan ügyesen, én leoltottam a csajról
nekem van olyan férfi barátom (haver) akivel volt egy éjszakás kalandom, és barátok maradtunk. a férjem elfogadta, mivel megbízik bennem, és ez így van rendjén.
én is elfogadtam hogy olyan lány is van a haveri körében aki régen tetszett neki. bár ott nem volt szex.
bizalom kérdése.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!