Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan lett pipa a barátnőm? Fontos!
Tegnap a barátnőmmel nagyon össze vesztünk, mert este írtam neki hogy megyek haverokkal el. Erre mèrges lett hogy rájuk van időm, meg mindig megyek ide oda, de vele soha sehova. Sajnos be kell látnom hogy igaza van, ès sajnos megcsaltam règebben, amit nem mondtam el neki, de rájött. Sokszor megígèrtem neki hogy együtt fürdünk, megyünk mindenhova, de sosincs belőle semmi, mert fáradt vagyok. Idèn èrettsègizek, azèrt is morgott hogy nem tanulok, habem fontosabb az alkohol, ès direkt azèrt nem volt velem pár napot hogy tanuljak, amiből persze megint nem lett semmi. Azt mondja hogy szarok a fejère stb.. elhanyagolom. Tudnèk valamit tenni hogy ne veszítsem el?
20/F
Ilyen gyökérrel aki csak akkor szakitana rám idöt ha szex kell, én se szexelnék :/
figyelj! probálj meg vele több idöt lenni. békitésként (mivel a leirtak alapján eléggé haragudhat rád) hivd el hozzátok tegyél gyertyákat a szobába v bármi ami romantikus, és mondd el neki h sajnálod stbstb(márha tényleg sjanálod h s*ggarc vagy)
18L
Először is a fogamzásgátlóról álljatok le mert ki fogod vele csinálni szegény lányt. Olyan nehéz lenne NEKED vigyázni??
A fizikai megterhelés mellett (mivel mérgezi magát szó szerint) erősen kihat a mentális egészségére is (megbolondul tőle, ideges lesz, másképpen érzékel dolgokat)
Másodszor. Te hülye vagy! Leírod hogy szerinted mi a baj majd azt is hogy szarsz rá magasról. Milyen választ vársz?
IGEN az a baj amiket le is írtál! És tudnál valamit tenni.
Például ne csináld azokat amiket leírtál!
ez nem fog varázsütésre megoldódni.
El leszel vele egy darabig, amíg rendbe teszed. Nem kell pacskerrá válnod csak vegyél vissza egy kicsit. Például ezt a témát beszéld meg vele és illeszd be őt is az életedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!