Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan idegesíthettem fel magam vagy nem?
Figyelt kérdés
Korábban a pasimmal tudtuk egymás jelszavát facebookon. Sose ellenőrizgettük egymást.. Egyszer megváltoztatta a jelszavát mert egy haverjával ott beszélgetett olyanokról ami nem tartozik rám. Nekem nem volt baj, én is megváltoztattam akkor a jelszavam, hogy igy legyen egál. Ma megkértem hogy mondja már meg a jelszavát mert kíváncsi vagyok egy-két ismerősének az üzenőfalára. ( itt volt mellettem!!) Azt mondja nem .. Mondom akkor csak írd be ugy, hogy nem nézek oda. Akkor sem. Hülyeségből megkérdeztem, hogy titkolni valód van ?? erre mondja röhögve hogy dehogy van.. ( nem is a leveleit akartam megnézni, ott kezdődik .. ) Aztán hazament, jól összevesztünk. Szerintetek jogosan huztam fel magam? Tudom , hogy ez egy idióta facebook, nem is vagyunk facebook-kockák , de engem nagyon felidegesitett, hogy sokadik kérlelés után sem írta be a jelszavát, UGY hogy mellettem ült, látta mit csinálok!2013. máj. 20. 21:58
1/4 anonim válasza:
Vagy titkol valamit, vagy alapból ez az elv.
2/4 anonim válasza:
Hát, te tudod, te ismered. Én mindenesetre még soha életemben nem mentem fel a férjem facebook oldalára, nem néztem bele az emailjébe (pedig tudom a jelszavát mindkettőhöz) és soha nem nézek bele a telefonjába. Úgy, ahogy ő sem az enyémbe.
3/4 anonim válasza:
Buta liba vagy :D
Még mindig nem esett le hogy más csajjal kavar?
Az ilyen pasik kellenek nektek,hát gratulálok,megis érdemlitek
4/4 anonim válasza:
sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de amit leírtál az alapján tuti titkol valamit. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!