Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszom a barátomra, vagy túlzás?
Sziasztok!
Először van kapcsolatom, és néha hajlamos vagyok túlreagálni ezt-azt, ezért kérdezem. A barátommal majdnem 2 hónapja járunk, miután elég sokáig szerencsétlenkedtünk, hogy végre összejöjjünk. Mostanában kb. hetente egyszer átmegyek hozzá. Egymásra hangolódunk... Ma úgy volt, hogy 11ig ott leszek (10 percre lakik tőlem). Aztán átmentem hozzá, és közölte velem, hogy 6kor el kell mennem, mert a haverja megy át hozzá, de ne aggódjak, majd bepótoljuk. A probléma, hogy most lehet, hogy 2 hétig beszélni se fogunk, és ezért lettem volna ma vele ilyen sokat. Én nem is megsértődtem, csak nagyon rosszul esett, rengeteget van a haverjával, mert egy autót szerelnek össze együtt. Mikor eljöttem nagyon el voltam kenődve, és nem értette miért... Nem bírom azt a srácot, mert van egy-két rossz szokása, és nem akarom, hogy a barátom átvegye azokat. Jogosan "haragszom?"
2 hónapja jártok de már házisárkány vagy...
Egy értelmes asszony megvárja a házasságot ezekkel.
Kb hasonló a helyzet nálunk is. Napokig nem találkozunk és amikor én is kicsit többet szeretnék vele lenni, van úgy, hogy közli ő is, hogy a barátjával találkozik.
Mi már 5 hónapja járunk, és engem ezek zavarnak. Nem tudom mit kellene csinálnod. Én gyakrabban szeretném őt látni, de valamiért ő nem igényli, és nem tudom, hogy miért? Pedig szeret, azt mondja. Szerintem én is haragudnék rá.
Akik hasonló cipőben járnak mint a kérdező, azoknak azt javaslom, hogy próbáljanak meg túllépni az ilyen dolgokon. :) Higgyétek el a fiúknak ( nagy többségnek ) nincs szüksége folyton a barátnőjükre. Nem értik meg a nők "hülyeségeit" - hogy épp miért sértődnek be, és ez zavarja is őket. Fiatal még a kapcsolatotok, ne rontsátok el veszekedéssel, stb. :) Én is elképesztően veszekedős és sértődékeny voltam, minden apróságra felkaptam a vizet, többször voltunk ezek miatt szakítás határán, de most már a 2.5 évet súroljuk 1 hónap híján. :)
Ezt csak saját tanulság alapján szűrtem le, én is már máshogy állok a barátomhoz, és nyugi, eljön az az idő (ha sokáig együtt lesztek) amikor változni fog a kapcsolatotok, mind rossz és jó irányba. Szóval lesz ez még rosszabb, de jobb is. Szeressétek egymást és legyetek boldogok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!