Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjátok, hogy nem túlzás?
Nem szeretnék a páromnak anya szerepet is betölteni a batátnő mellett,de egyszerűen imádok róla gondoskodni. Engem az tesz boldoggá ha törődhetek vele. Értem ez alatt azt,hogy odaviszem neki ami kell,pl az ágyba,megigazitom rajta az öltönyt,ruhát,betakargatom,...és még sorolhatnám
Szeretek róla gondoskodni,de nem szeretnék a ló túloldalára sem esni. Ezt már ő is megemlitette nekem humorosan,hogy "úgy érzem néha mintha anyám lennél" ,de ennek ellenére nagyon tetszik neki,és szeret.
El sem tudjátok képzelni nekem ez milyen boldogságot jelent. Bár olykor,tényleg úgy kezelem mintha a gyerekem lenne,ahogy takargatom,hogy megne fázzon,stb...
Néha már soknak érzem,de egyszerűen nem tudok róla leszokni,mert szeretem.
Mit gondolsz erről?
Szerintem ezek még simán beleférnek. Ez nem anyáskodás,
ez törődés. Naná, hogy ügyelsz a dolgokra, nekem a sima
nő barátaim (nem barátnő) is, ha együtt megyünk valahova,
megigazitják a gallérom stb, mert lehet nekem nem tűnik
fel... Ez simán jó dolog, és nagyon tudjuk ám szeretni!
pont a napokban gondoltam rá, hogy hiányzik ez :/
f
Köszönöm kedves utolsó :)
Nem szeretnék anyáskodni felette,mert az szerintem egy nem túl jó érzés.
A többieknek pedig üzenem,ha nemtudnak normális választ adni,inkább ne irj. Nem szó szerint értettem a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!