Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció: Bunkóság a párunkkal? O. O
Most fog megjönni a barátnőmnek és most sokkal bunkobb velem mint elötte, és ő se tudja miért.Egyik lány barátomnak ezt elmondtam és ő mesélte nekem, hogy van egy fiú akibe szerelmes a sulijában, de amikor megjön neki akkor bunkó kezd lenni azzal a fiúval, de miután már nincs meg teljesen normális vele.
Ez igaz lenne? Tapasztalatok?
Én meg örülök, hogy nőnek születtem, mert csodálatos dolog, amikor egy gyermek növekszik benned... :) Meg ne feledkezzünk meg arról, hogy szinte korlátlan mennyiségben tudok élvezni egy együttlét alatt. Na mindegy... bocsi az offért.
Minden lány más. Nekem világmegváltó gondolataim vannak előtte egy nappal, úgy érzem, hogy igen, most bármire képes vagyok, az élet szép, minden lehetőség nyitott előttem - mint aki szívott valamit :D Mindenkire másképp hat. Ha a barátnődre így, akkor próbáld meg elfogadni. Viszonyulj hozzá ilyenkor megértőbben, szeretgesd, és próbáld nem felkapni a vizet, ha bunkó - nem direkt bánt ilyenkor, és optimális esetben bocsánatot kér, ha leszállt az agyáról a köd.
Igaz, sok nő ilyenkor érzelmileg labilisabb, vagy akár agresszívabb. Szerintem dolgozzatok ki egy stratégiát, hogyan kell őt kezelni olyankor.
Az én barátom már megtanulta, hogy olyankor el kell engednie a füle mellett, amit mondok, és kész. Zavar, hogy nem tudunk lefeküdni, hogy erős a vérzésem, fáj a hasam, nem tudok úgy fürödni, zuhanyozni mint máskor, minden bajom van. Apró figyelmességekkel tud enyhíteni a kiborulásomon, én is igyekszem visszafogni magam, mégis, egy bizonyos szintig toleránsnak kell lennie ilyenkor.
Köszi a válaszokat :)
És az normális hogy csak velem ilyen mással nem nagyon? o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!