Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, ha menstruáció közben csókolózol a barátoddal, akkor akaratlanul is megundorodik tőled/megutál?

Figyelt kérdés
az egyik barátnőm ajánlotta a figyelmembe ezt a fura és hihetetlen tényt..szerintem hülyeség,bár nem tudom mit higgyek

2012. nov. 5. 15:08
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
????? :D
2012. nov. 5. 15:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség!
2012. nov. 5. 15:10
 3/10 A kérdező kommentje:
én is így reagáltam,szerintem hülyeség.:DD bár egy kicsit elgondolkodtató :D
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

valóban hülyeség

bár tini korban megvan a maga varázsa az ilyen hülyeségek egymás közti tovább adogatásának

5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mier undorodna meg toled a pasid???
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

:D

Nem, a fiúk nagy része ott volt biológián, szóval ők is tudják és elfogadják a tényt, hogy a nő menstruál. Az enyém pl. attól sem zavartatja magát, ha a mellette lévő wc-n betétet cserélek.

És amúgy sem veszik észre a pasik, hogy menstruálsz ha nem szólsz nekik ;)

2012. nov. 5. 15:11
 7/10 A kérdező kommentje:
nem szoktam vele megosztani.:D és szerintem is hülyeség,de egy bolond százat csinál :D
2012. nov. 5. 15:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Sorolnék pár "fura és hihetetlen" ámbátor k*rvára nem tényt, amit tini koromban hallottam tini csajoktól:

- ha hegyes a cigiden a parázs, dugni fogsz

- ha a pasinak nagy az orra, akkor nagy a farka

- ha oldalt szívod a cigit, b*zi vagy

- ha elszakad a szűzhártyád valamitől, akkor már nem vagy szűz

- ha nem élvezel el szex közben, még szűz vagy

Ezekben és abban, amit te hallottál van egy nagy közös pont: mindegyik baromság.

Kilenc éve vagyok együtt a párommal, gondolod, hogy ebből a kilenc évből minden hónapban volt egy hét, amikor nem csókoltam meg? Komolyan?

2012. nov. 5. 15:18
 9/10 anonim ***** válasza:
61%

"És amúgy sem veszik észre a pasik, hogy menstruálsz ha nem szólsz nekik ;)"

Óóó, dehogynem. Úgy értem, a páromon észreveszem, sőt egy-két hozzám közel álló lány haveron is.

2012. nov. 5. 15:20
 10/10 anonim válasza:
Hát smárold le őket :D Csak úgy közvélemény-kutatás céljából, hogy a végére járjunk a dolognak :D Bár lehet, hogy max ők fognak megutálni téged (ez attól is függhet, hogy mennyire vagy csúnya xD)
2012. nov. 25. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!