Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat taszítja a szex menstruáció alatt?
Nyilván engem sem izgat külön ez a tény,de ha éppen úgy jön ki,akkor miért gáz ez?
Mennyire normális,vagy nem normális ha valaki ( férfi), csak 2 év után szánja rá magát erre ?
Valahogy felmerült a téma.Kérdeztem, ha nekem épp meglenne, szexelne e velem?
A válasza egy nem volt,mert elmondása szerint ez egy nagyon intim dolog, meg kell bíznod a másikban.
Ráadás kérdésem már csak hab a tortán lett volna, hogy: Miért,az ha se..bedugsz,az nem bensőséges ?
Elmondása szerint az előző kapcsolatában 2 év kellett ahhoz,hogy akkor is szeretkezzen, ha megvan a csajnak.
Én ezt abszolút tiszteletben tartom,nem is haakozok ellene,de gondolati szinten kicsit túl irreálisnak tartom.
Márcsak azért is,mert távkapcsolat a mienk,így ha épp akkor van meg amikor havonta kétszer tudunk találkozni,akkor ez elég rosszul jön össze.Persze mindent ki lehet bírni.
34/F 29/L
nyalás eszembe sem jutott.ki az a degradált,aki akkor nyal?no comment.
kérdésem a behatolásra vonatkozott, gyengébbek kedvéért.
A menstruáció alatti szex nagyon egyén függő.
Van, aki soha, semmilyen körülmények között sem csinálná, mást meg nem zavar.
Erőltetni nem szabad.
persze,nem is erőltetem,írtam is hogy ki lehet bírni...
de mindenesetre szerintem nem normális hogy 2 év kell ehhez.
max annyiban lehet kellemetlen,hogy a nők ilyenkor dühöngő,türelmetlen vadállattá válnak,sírva görcsölő hassal.
na most ha te ilyenkor odállítasz,hogy anya,foglalkozz kicsit a himbilimbimmel,akkor lehet nem teszed zsebre amit kapsz.
amúgy a sima aktussal nincs gond,ha éppen nem görcsöl és ő kezdeményezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!