Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat taszítja a szex menstruáció alatt?
Nyilván engem sem izgat külön ez a tény,de ha éppen úgy jön ki,akkor miért gáz ez?
Mennyire normális,vagy nem normális ha valaki ( férfi), csak 2 év után szánja rá magát erre ?
Valahogy felmerült a téma.Kérdeztem, ha nekem épp meglenne, szexelne e velem?
A válasza egy nem volt,mert elmondása szerint ez egy nagyon intim dolog, meg kell bíznod a másikban.
Ráadás kérdésem már csak hab a tortán lett volna, hogy: Miért,az ha se..bedugsz,az nem bensőséges ?
Elmondása szerint az előző kapcsolatában 2 év kellett ahhoz,hogy akkor is szeretkezzen, ha megvan a csajnak.
Én ezt abszolút tiszteletben tartom,nem is haakozok ellene,de gondolati szinten kicsit túl irreálisnak tartom.
Márcsak azért is,mert távkapcsolat a mienk,így ha épp akkor van meg amikor havonta kétszer tudunk találkozni,akkor ez elég rosszul jön össze.Persze mindent ki lehet bírni.
34/F 29/L
Mi együtt szoktunk akkor is.
Ráadásul a görcsöket is elmulasztja :)
És tényleg nagyobbakat lehet élvezni :)
Nálunk tamponnal mehet az orális szex, a zsinórt eldugom. Majd tampon ki, törölköző alám, és mehet tovább minden, természetesen óvszerrel.
Volt olyan párom, aki hallani sem akart róla, a mostanit pedig egyáltalán nem zavarja, örül neki, hogy olyankor még a szokásosnál is jobban kívánom. :)
Ilyen választ még nem kaptam, hogy azért nem, mert túl intim. Volt, aki a vér látványát nem bírta - ezt megértettem. Azt már kevésbé, amikor a pasi még a menstruáció szó kiejtésére is világgá akart szaladni, mert szerinte undorító...
engem nem.
ráadásul előtte valamivel meg közben kancásabb a csaj. általában. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!