Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció: Bunkóság a párunkkal? O. O
Most fog megjönni a barátnőmnek és most sokkal bunkobb velem mint elötte, és ő se tudja miért.Egyik lány barátomnak ezt elmondtam és ő mesélte nekem, hogy van egy fiú akibe szerelmes a sulijában, de amikor megjön neki akkor bunkó kezd lenni azzal a fiúval, de miután már nincs meg teljesen normális vele.
Ez igaz lenne? Tapasztalatok?
Igazából azért is aggódok hogy ez idő alatt kiszeret belőlem :/
De közi a választ :)
Mi a különbség egy menstruáló lány és egy terrorista között?
Az utóbbival lehet tárgyalni!... :)
így ahogy a vicc mondja :D
az a jobb esek ha menstruáció alatt bunkózik, feszült ideges... a férfiak nem értik hogy milyen kellemetlen egy szimpla vérzés is (gondolj ara mintha egésznap folyamatosan fosnál és pelenka lenne rajtad) és akkor még ott vannak a görcsök is.
van amikor már eleve a hormonok felborulása miatt a menstruáció előtt alakul ki a domestica dragonis.
olvas utána a pms-nek. magyarul premenstruációs szindroma.
ilyenkor légy egy kicsit megértőbb a barátnőddel és nem lesz az hgy kiszeret belőled..
(megjegyzés: afrikai törzseknél a menstruáló nőt a falu szélén lévő kis házikóba "száműzték" és nem beszélhetet senkivel, a kaját is az ajtóban tették le neki)
Ó, dehogy szeret ki addig! :)
Olyankor én is hisztisebb, durvább, kötekedősebb vagyok. Olyankor minden idegesít, mindenki rosszul csinál mindent, mert én nem úgy képzeltem el! :D Erről mondjuk hallgatok, és olyankor nem szólok senkinek, mert tudom, hogy csak a hormonok miatt, és nem akarok senkivel összeveszni. De ez inkább csak az első 2 napra jellemző, utána érzelgősebb és ragaszkodóbb vagyok :)
Jajj ugyanúgy szeret, mint máskor.
Én is ingerlékenyebb és érzékenyebb vagyok olyankor, mondjuk én nem bunkózok, hanem megsértődök és sírok mindenért :D Alapból az ember lánya ilyenkor utál élni, mert folyik a vére és aggódhat hogy átázik-e, plusz van akik nagyon görcsölnek, szóval fáj is, meg a hormonok is meghülyülnek, rengeteg lány/nő ilyenkor rossz közérzetű, levert.
Én is mindenen megsértődök ilyenkor, amikor meg elmúlik, nagyon sajnálom a barátom, mert akkor látom hogy milyen hülye voltam, amíg megvan, addig nem érzem hogy ilyen vagyok, akkor az nekem a természetes, sajnos. :D
Nem szeret ki belőled, ne aggódj normális.
http://www.youtube.com/watch?v=U2VhqjVkL-0
hasznos videó, ajánlom minden srácnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!