Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi lenne ha?
Ha randizgatnátok egy sráccal aki nagyon szimpatikus, már-már kezditek megkedvelni és kiderülne, hogy volt már 25 különböző örömlánnyal. Mi lenne a reakciótok?
A srác mondjuk 25 éves.
Mellesleg a legnagyobb tanulság 25 évem és 4 barátnőm alatt... hogy a hallgatás arany :)
(és soha egy barátnőmet sem csaltam meg, szórakozóhelyen sem csajoztam... lett volna rá alkalmam, de valahogy nekem nem fekszik ez a "részeg csajjal szexelés a bokorban" stílus...Fenti okokra is hivatkozva.)
hú hát ha ez hobbi, az nem jó.
akkor minek a barátnő?
és pedig igen, sokkal több az esélye, hogy prostitól elkapjál valamit, mint egy diszkóban egy lánytól. tehát azzal ne mentegesd magad, hogy ez nem így van.
Van erről valami stratisztikád? Mert mondom én ismerek több olyan csajt, aki fűvel fával kefél, és arra hivatkozva hogy gyógyszert szednek, nem is használnak gumit!
Legutóbb egy 16 éves kiscsaj volt ismerősömék buliján, 2 srácot lesz*pott, egy meg meg akarta dugni, de inkább elment hányni. Még sok ilyet ismerek, főleg Pesten vannak dögivel, akiket fel lehet szedni akármilyen szórakozóhelyen. Kitudja hány sráccal kefélt gumi nélkül... Ráadásul másik oldalról, több értelmes egyetemista srác ismerősöm van, aki mindig vigyáz, de megesett, hogy részegen elfogyott a gumi vagy szakadtak, és natúrban folytatták. Ez már elég is az AIDS-hez...
Komolyan mondom, akkormár inkább megyek hivatásoshoz, aki csak és kizárólag gumit használ, többen még orált sem adnak natúrban... emellett az e.ü. igazolás alap és havonta végzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!