Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dundi lányok. (Dundi=100kg+) Nektek zavaró?
A kérdésem, annyi lenne, hogy Ti telt, dundi leányzók/nők, kellemetlennek tartjátok, ha a párotok Nálatok vékonyabb? Ill. zavarónak tartjátok?
Mert igazán vonzanak a teltebb hölgyek, de nem merek közeledni a sztereotípiák miatt... :)
Nem akarok beléd kötni, szóval:
Köszönöm az értelmetlen hozzászólást!
Mi volt ebben az értelmetlen? Csak gratuláltam.
Miből gondolod, hogy a 100 kiló feletti lányok ronda 200 kilós pasikról álmodoznak?
Nem gondolom... nem is feltételeztem...
A kérdés sem erről szólt.
De erős negatív töltetet éreztem a hozzászólásodban.
A dundi szerintem az, akin van 5-10 kg fölösleg. :D De szép tőled, hogy a 100+-osokat se disznózod, bálnázod, vagy kövérezed le. Több ilyen ember kéne, aki normálisan tud beszélni más emberek esetleges hibáiról is.
Mondjuk én 70 kg vagyok a 170 cm-hez, és inkább a vékonyabb csávók tetszenek. XD Engem nem zavar, remélem a kiszemeltemet sem. :DD
17/L
Szerintem örülnek, ha végre valaki vonzónak találja őket.
Gondolom már láttál vékonyabb férfit teltebb nővel nem is keveset.
Nyugodtan ismerkedj velük.
Köszönöm a valóban hasznos válaszokat....
Bár, nem biztos, hogy helyt álló a többes szám.
Én eléggé testes vagyok és valahogy a testesebb férfiakhoz is vonzódom:)
Hogy kellemetlen lenne e ha vékonyabb lenne?
Nem tudom ha szeretném és szimpatikus lenne akkor biztos elfogadnám az alkatát:)
de (tudom ez az én hülyeségem) félnék hogy "összetörném" a vékonyabb párom esetleg nem bírná a "strapát":D tudom hülyeség de a vékony férfiak olyan törékenynek tűnnek a szememben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!