Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért mondják mindig hogy a pasik mind eggyformák?
Mert ez egy olyan közhelyes dolog,mint az,hogy minden pasas csak a szexre hajt,minden szőke buta,és hasonlók.:D Valami miatt sok pasasban csalódtak-gondolom én-és ebből vonták le a következtetést,ami már szállóige lett,hogy húmostaztán 4-el vagy 6-al rosszul jártam,és akkor mindenki biztos olyan mint ők.:D
L
ma 09:19
igen erre gondoltam én is
Én nem mondom, hogy minden "pasi" "eggyforma" lenne. Főleg, mert tudok beszélni és írni...
És azt sem mondom, hogy mindegyik egyforma, mert ez badarság.
Tény viszont, hogy elég sok (főleg fiatal) fiú/férfi beáll mindig valami "sorba", az épp aktuális divatnak megfelelően. Na, ők eléggé egyformák a szememben...
(Ez lányoknál ugyanígy megvan.)
27/N
ma 10:05
a csajok arra értik boztosan hogy csak a szexet akarják minden pasi,persze a lányok nem akarják..
"Tény viszont, hogy elég sok (főleg fiatal) fiú/férfi beáll mindig valami "sorba", az épp aktuális divatnak megfelelően. Na, ők eléggé egyformák a szememben.."
Kénytelenek. Ha nem áll be valaki a sorba, akkor a büdös életben nem lesz párja. Manapság az számít, hogy legyél nagypofájú, primitív, kigyúrt bunkó, vagy metroszexuális páva. A normális srácok meg eláshatják magukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!