Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mire mondják a nők?
Figyelt kérdés
Évekig együtt voltunk, de elhagytam. Most próbálom helyrehozni, mert rájöttem, hogy nagyon elrontottam. Azt írja, hogy nem akar kapcsolatot,és majd meglátjuk, hogy mi lesz, hogyan alakul az egész.2013. máj. 28. 18:10
2/6 anonim válasza:
Ne hagyd ott hanem törődj vele minél többet.
3/6 anonim válasza:
sztem meg arra, h van neki más, de nem egyenes veled, talonban akar tartani...
38ff
4/6 anonim válasza:
Az én exemnél is ugyanez volt,szakított,majd vissza akart jönni rá 2 hónapra. Sajnos az emberek érzéseivel nem lehet játszani,ha egyszer valaminek pontot tettél a végére,ne csinálj s*gget a szádból. Ja,és nem fogadtam vissza az exem,akármennyire szerettem. Nem vagyok gumibaba,hogy akkor vegyen elő,amikor jólesik neki.
5/6 anonim válasza:
Ha bizonyitasz van esélyed ha leszarod ő is lefog!! Ha most küzdesz a kapcsolatért ha megkapod akkor se hanyagold el:) okozz sok kellemes meglepetést a lány számára :) nyert ügyed lesz és az udvariasság is letudja venni a lányokat a lábukról :)
6/6 anonim válasza:
Szerintem az, hogy nem feltétlen vágna bele még egyszer, mert lehet hogy negatív élményei vannak hogy elhagytad, de azt akarja evvel mondani, hogy azért van esélyed arra,hogy megmutasd, hogy tévedtél, megváltoztál evvel kapcsolatban és hogy mennyire akarod őt,szereted őt erre szeretné megtudni a választ,hogy érdemes e még egyszer belekezdeni.
szerintem valami hasonló állhat a dolog alatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!