Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért mondják állandóan hogy "csak önmagadat" add?
Gondolom azért mondják mert a valódi személyiségét akarják megismerni az illetőnek nem a színészi tehetségét. Vállald magad fel nyugodtan mindig majd lesz olyan lány aki olyannak szeret amilyen vagy.
23/F
Mert én mindig is hosszabb távú kapcsolatra vágytam, abban pedig nem lehet végig színészkedni. Egy éjszakára fel lehet szedni egy csajt valami jó dumával, de hosszabb távon nem lehet. Ha én beleszeretek valakibe, akkor bele akarok beleszeretni, nem valami kamu megjátszott profiljába.
A pasim kedves, jólelkű, okos srác, önmagát adta/adja, és összejöttem vele és imádom, szóval ne általánosíts.
Amúgy: normális lányok elvárják hogy önmagad adjad, de ha ezt megfogadva nem ilyen lánynál próbálkozol, hanem egy felszínesnél, akkor persze hogy nem fog "működni". A megfelelő lányt kell megtalálni, akinek úgy jössz be ahogy vagy.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!