Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok miért mondják állandó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért mondják állandóan hogy "csak önmagadat" add?

Figyelt kérdés
..de mégis ha meg önmagát adja,akkor meg azért nem kell..(kedves,jólelkü fiúkra gondolok)
2013. máj. 18. 15:32
 1/7 anonim ***** válasza:
mert az illető rossz lányoknál próbálkozik,azért nem kell.
2013. máj. 18. 15:33
 2/7 anonim ***** válasza:
azért, mert akármilyen is a valódi énje, még mindig jobb, mintha megjátszaná magát, ami egyébként előtt utóbb úgyis kiderül
2013. máj. 18. 15:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Az viszont szánalmas ha megjátszod magad valakiért:) Inkább szeressenek azért aki vagy, mint azért akinek kiadod magad.. az akkor nem is téged szeret, hanem valakit akit játszol:$$$ Ha szeretnéd, hogy valaki szeressen, akkor add önmagad:))
2013. máj. 18. 15:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Gondolom azért mondják mert a valódi személyiségét akarják megismerni az illetőnek nem a színészi tehetségét. Vállald magad fel nyugodtan mindig majd lesz olyan lány aki olyannak szeret amilyen vagy.

23/F

2013. máj. 18. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert álszentek, és ezzel az átlátszó dumával akarnak megnyugtatni.
2013. máj. 18. 15:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindenki mindig ezt mondja, hogy "legyél önmagad", aztán ha nem olyan vagy, amilyennek lenned "kellene", akkor nem érdekelsz senkit. De előbb-utóbb úgyis lesz valaki, aki azért kedvel majd meg, aki vagy, és az meg úgy sokkal jobb, mintha azért kedvelne, mert megjátszod magadat, nem? Hosszútávon úgysem lehet színészkedni - illetve lehet, csak elég fárasztó.
2013. máj. 18. 15:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Mert én mindig is hosszabb távú kapcsolatra vágytam, abban pedig nem lehet végig színészkedni. Egy éjszakára fel lehet szedni egy csajt valami jó dumával, de hosszabb távon nem lehet. Ha én beleszeretek valakibe, akkor bele akarok beleszeretni, nem valami kamu megjátszott profiljába.

A pasim kedves, jólelkű, okos srác, önmagát adta/adja, és összejöttem vele és imádom, szóval ne általánosíts.

Amúgy: normális lányok elvárják hogy önmagad adjad, de ha ezt megfogadva nem ilyen lánynál próbálkozol, hanem egy felszínesnél, akkor persze hogy nem fog "működni". A megfelelő lányt kell megtalálni, akinek úgy jössz be ahogy vagy.

19/L

2013. máj. 18. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!