Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az milyen dolog hogy ha egy fiú akivel ismerkedem állandóan késik a randikról 1-2 óra hosszákat?
1-2 órákat?
Többször is?
És te mindig megvártad?
Szerintem durva,de érdekes,hogy te még kitartasz mellette.
De amúgy miért?
Nem ismeri a lámpát és folyton elütik,vagy mi? :D
Ami magyarázat, lehet hogy nagyon nagyon elfoglalt. Szól legalább előtte, hogy ne haragudj, de közbejött valami és szánja bánja de késni fog?
Egyéb esetben kuka.
adj neki egy órát ajándékba.
amúgy már az első alkalom után hagytam volna, utálok várni, pasira várni még jobban és aki ennyire nem tisztel sem engem , sem az időmet, az nem is érdemli meg.
Ha szól időben, hogy késni fog, nálam még belefér.
De egy-két órát nem várnék senkire. Max felet, ha nem szól, hogy mi van, mennék.
Aki meg szól, azzal simán eljátszom ugyanezt, egy-két alkalom és megtanulják, hogy olyan időpontot mondjanak, amikorra oda is tudnak érni, vagy legalább ne 8.05 kor szóljanak, hogy bocs, nem érek oda 8ra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!