Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi lenne ha?
Ha randizgatnátok egy sráccal aki nagyon szimpatikus, már-már kezditek megkedvelni és kiderülne, hogy volt már 25 különböző örömlánnyal. Mi lenne a reakciótok?
A srác mondjuk 25 éves.
Ez a kérdés nagyon hasonlít erre:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__4417..
Hát, megkérdezném, hogy mi okból tette és hogy védekezett-e mindig.
Kicsit meredek 25 évesen ez a szám,de úgy gondolkodom, hogy a párom múltbéli nemi élete rá tartozik és nincs hozzánk köze.
Hát fogd fel úgy, hogy az aki előtted áll ember, az a múltbeli butaságokkal- hibákkal- jó döntésekkel lett olyan mint amilyennek te a jelenben látod.
Ez egy folyamat, ami őt a jelen pillanatra így formálta ki... ő aki neked tetszik, így változott- fejlődött, ezek mind a jellemfejlődését segítette elő.
Ezek nélkül, nem azaz ember lenne, mint ami jelenleg.
"Mi lenne a reakciótok?"
Meglepődnék, ha nekem mondaná, de örülnék, hogy egyáltalán megosztja velem (ezt gondolom nem mindenkivel osztja meg). Elfogadnám! Lehet kérdezgetnék róla, hogy miért tette, mi volt az oka, miért nem barátnővel.... és biztos lenne magyarázata... röviden ennyi.
engem eléggé zavarna. de az őszinteség az viszont eléggé fontos, ez nem egy mellékes dolog. én szeretnék róla tudni, hogy dönthessek, hogy elfogadom-e ezt, vagy inkább lelépek.
a szűrést pedig iktasd be, magad miatt is, de főleg a lány miatt mindenképp.
előző vagyok, bocs, késő van, és teljesen félreértettem a kérdést. tehát te vagy a lány, értem. engem eléggé zavarna, és én személy szerint még az elején megszakítanám ezt a kapcsolatot. de ez nem jelenti azt, hogy neked is így kell tenned. nem lehet tudni, hogy miért választotta ezt a megoldást. talán ezt meg kellene kérdezni, ha tépelődsz.
és az aids és egyéb tesztekhez mindenképp ragaszkodj, mielőtt hozzádér.
Ostoba volt, hogy elmondta. A mai férfiak úgy látszik ilyen pletykások.
Felesleges mindent a nők orrára kötni, hiszen így is mindent agyon komplikálnak. Ez nem őszinteség, hanem hülyeség.
Vannak dolgok, amiket egyszerűen felesleges felhozni, mert sokkal, de sokkal több problémát szül, mint maga a tény.
Pl jóbarátom is mindent elmond a barátnőjének, olyanokat is, hogy látott egy lányt a buszon és beszélgettek. Persze ezután jön a hiszti, meg a féltékenység.
Komolyan, sokkal többet ér ilyenkor a hallgatás. Főleg egy ilyen témában, amit képesek felfújni a nők.
Amúgy megsúgom, ha a szórakozóhelyen csajozik, lehet több esélye van elkapni bármilyen nemi betegséget, mint egy olyan prostitól, akit rendszeresen ellenőriznek, és csak gumival csinálja.
Rengeteg olyan csajt ismerek, aki részegen egy bulin 2-3 sráccal is "összekeveredik", akár gumi nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!