Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasítjátok el mereven annak a lehetőségét, hogy összejöjjetek egy cigánnyal, ha az normális?
Nézegettem ilyen kérdéseket gyakorin, és a válaszadók 90%-a azt válaszolta, hogy semmiképpen sem. De miért? Mi van akkor, ha az a nő/férfi teljesen normális, tanult, szerethető? Akkor sem? Mi van, ha beleszeretnétek? Tudom, ez "lehetetlen", de mégis, ha olyan a személyisége, ami annyira magával ragad, hogy el is felejted a származását, akkor mi van?
Igen, cigány vagyok. Biztos beképzeltnek tűnök, de nem tartom magam hülyének, ha minden jól alakul jövőre egyetemre fogok járni. Könyveket olvasok, klasszikus zenét hallgatok, és annyira műveletlennek se mondanám magam. Tisztességes vagyok, erkölcsös, érzékeny, segítőkész és odaadó. Úgy gondolom a humorérzékem is a helyén van. Szép egyáltalán nem vagyok, de talán még a bottal piszkálható kategóriába tartozom. Persze NEKEM IS számos hibám van, de ezek azért vannak, mert EMBER vagyok, nem pedig azért mert cigány. Semmi közöm a segélyekhez, a mónika sóhoz, a fukszokhoz, a rajoskodáshoz, semmilyen cigány dologhoz. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy teljesen megtagadom a fajtámat, mert a normális cigányokkal semmi problémám nincs, de sem a kultúrálatlanságuk, sem a kultúrájuk nem passzol hozzám.
Miért indulok akkor hátrányból?
Soha nem voltam még szerelmes, meg nem is vagyok ez a romantikus fajta.
Akkor racionálisabb típus vagy?
Nehéz kérdés ez, mennyire adnék esélyt egy cigány lánynak.
Mi van, ha nem az a késelős fajta a családja...és ha igen, akkor mit csináljak?
Elkezdünk randizni, aztán valami elromlik és az egész családom veszélybe kerülhet...
Ez akármelyik családnál előfordulhat ma már, nemcsak cigány családdal, brutál világot élünk, de azért valljuk be őszintén, a cigányok vannak többségben a híradóban, amikor lincselésről van szó. Múltkor egy kis cigánygyerek ment mellettem biciklivel, kiesett az első kerék és egy irdatlan nagyot fikált. Nem mertem odamenni, láttam, hogy mozog, elfutottam, mert ha meglátják a többiek, a végén még megesznek. Ezek a vademberek azzal a kb 5000 cigánnyal b@sznak ki, akik szeretnének tisztességesen, békében élni, szörnyű egy világ ez.
"Akkor racionálisabb típus vagy?"
Szeretnék az lenni,(és az emberek annak is gondolnak) de sajnos nem vagyok az.
Viszont a szerelemben nem nagyon hiszek romantikus módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!