Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért utasítjátok el mereven...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utasítjátok el mereven annak a lehetőségét, hogy összejöjjetek egy cigánnyal, ha az normális?

Figyelt kérdés

Nézegettem ilyen kérdéseket gyakorin, és a válaszadók 90%-a azt válaszolta, hogy semmiképpen sem. De miért? Mi van akkor, ha az a nő/férfi teljesen normális, tanult, szerethető? Akkor sem? Mi van, ha beleszeretnétek? Tudom, ez "lehetetlen", de mégis, ha olyan a személyisége, ami annyira magával ragad, hogy el is felejted a származását, akkor mi van?

Igen, cigány vagyok. Biztos beképzeltnek tűnök, de nem tartom magam hülyének, ha minden jól alakul jövőre egyetemre fogok járni. Könyveket olvasok, klasszikus zenét hallgatok, és annyira műveletlennek se mondanám magam. Tisztességes vagyok, erkölcsös, érzékeny, segítőkész és odaadó. Úgy gondolom a humorérzékem is a helyén van. Szép egyáltalán nem vagyok, de talán még a bottal piszkálható kategóriába tartozom. Persze NEKEM IS számos hibám van, de ezek azért vannak, mert EMBER vagyok, nem pedig azért mert cigány. Semmi közöm a segélyekhez, a mónika sóhoz, a fukszokhoz, a rajoskodáshoz, semmilyen cigány dologhoz. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy teljesen megtagadom a fajtámat, mert a normális cigányokkal semmi problémám nincs, de sem a kultúrálatlanságuk, sem a kultúrájuk nem passzol hozzám.

Miért indulok akkor hátrányból?

2013. máj. 31. 23:19
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

"hisz ki tudja előre,hogy ő is nem-e tartozik a késelős cigányok közé."

Előre senki nem tud senkiről semmit, még am agyarokról sem. Épp ezért kell a másikat megismerni. Persze nem azt mondom, hogy menjetek ki a putriba cigánylányokat hajkurászni, de ha véletlenül egy normális helyen megismersz egy normális cigányt, nem értem miért kell rögtön elítélni. Nem is azt mondom, hogy azonnal be kell fogadni mindenkit, de legalább a lehetőséget meglehetne adni nekik, hogy bebizonyítsák, nem a késelős fajtából valóak.

2013. jún. 1. 00:09
 22/33 A kérdező kommentje:

A temperamentum, így idézőjel nélkül, szerintem nem feltétlen jelent rosszat.

"Tudod azért, mert a tévedés lehetősége mindig fennáll" Ez akármelyik kapcsolatban előfordulhat, ha cigány, ha magyar az illető.

2013. jún. 1. 00:13
 23/33 anonim ***** válasza:

Igen, tudom. Nézd, a legtöbb nem cigány ember szeret békében élni és nagyon tart attól, nehogy egyszer brutális következményei legyenek annak, hogy cigány párja lett.

Visszakérdeznék. Te mit gondolsz rólunk, fehér fiúkról? Szívesen összejönnél eggyel közülünk?

2013. jún. 1. 00:17
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mi van, ha a cigány normális. Lehet erre esély, de nagyobb esély van rá, hogy késelős fajta meg családjával megverős fajta, mert a többség ilyen.

A 99%-uk pontosan ilyen. Az 1%-uk pedig szív miattuk.Már Kanadába sem engedik be őket, pedig elég toleráns ország.

Ezek tények. Nekem is jobb lenne, ha cigányban meg tudnék bízni, de ilyen soha sem lesz.

A börtönök tele vannak cigányokkal. A cigányok mindig mondják, hogy "dehát a magyarok között is van balhés", igen, de nekünk az 1%-unk balhés a 99%-ból.

2013. jún. 1. 00:18
 25/33 anonim ***** válasza:

Most jut eszembe, nekem van egy ilyen ismerősöm. :o

Cigány barátnője van. A srác magyar. Összejöttek, éltek boldogan, a lány is tök szép, meg kell hagyni, de aztán az ismerősöm kiszeretett belőle és mondta, hogy szakítani szeretne. A lány nem akart. Jött a családja és agyba főbe verték szegény srácot,még az egyik fogát is kiverték. A roma lány eközben csalja akivel csak tudja, a srác pedig nem tud mit csinálni, mert megint megverik.

Azóta is együtt vannak. A srácnak jelenleg rendőrségi ügye van, amiért a lány vele küldözgette a marihónalját a városban. Ha nem teszi meg, megint megverik.

Akar valaki ezután roma lányt?

2013. jún. 1. 00:26
 26/33 anonim ***** válasza:
49%

"Tisztességes vagyok, erkölcsös, érzékeny, segítőkész és odaadó."

Ha ez igaz, akkor kár aggodalmaskodni, mert akkor ezt mások is észreveszik és kellemesen fognak benned csalódni.

Régen engem sokszor "lecigányoztak" a nevem miatt és az rosszul esett, részben átérzem amit írtál, de rájöttem, hogy fölösleges ezzel foglalkozni, mert akiket régebb óta ismersz azok úgyse a származás alapján ítélnek majd meg, hanem a cselekedeteid alapján. Én nem foglalkozok vele. Egyetemen egy gyerek most mindig azt mondja nekem, hogy "te büdös mocskos román ..." én csak nevetek rajta. Nem is bántásból mondja csak ilyen a természete.

Azt akartam mondani, hogy az értelmesebb emberek úgy is a tetteidet bírálják.

2013. jún. 1. 00:26
 27/33 A kérdező kommentje:

"Visszakérdeznék. Te mit gondolsz rólunk, fehér fiúkról? Szívesen összejönnél eggyel közülünk?"

Ezt olyan érdekesen fogalmaztad meg, hogy most teljesen kívülállónak érzem magam. Egyel? Mert többel kellene? :D Bocsi, de tényleg fura megfogalmazás ez, mintha valami földönkívüli lennék :D

Amúgy az okos fiúk a zsánereim, így egyértelmű, hogy igen, a "fehér fiúk" tetszenek, bár a fiúk helyett inkább a férfiak felé irányul az érdeklődésem.

És hogy szívesen összejönnék-e eggyel? Ha én is szeretném őt, meg ő is engem, és neadjisten még el is fogadna, akkor természetesen szívesen összejönnék egyel közületek, de ezt egyáltalán nem venném megtiszteltetésnek, ha nem haragszol.

2013. jún. 1. 00:33
 28/33 anonim ***** válasza:

Nem is úgy értem, hogy megtiszteltetésnek vedd. Csak az érdekelt, hogy lenne-e bármi fenntartásod. Akkor ez rendben.

és ha megszeretnéd őt, akkor ki is állnál mellette? Jóban-rosszban?

Remélem, nem vagyok sértő, csak kíváncsi vagyok.

2013. jún. 1. 00:40
 29/33 anonim ***** válasza:
Az eggyel-t nem kell túlragozni! :)
2013. jún. 1. 00:42
 30/33 A kérdező kommentje:

Nekem is vannak bizonyos fenntartásaim, csak nem a származásra vonatkozólag, arról nem tehet senki. Viszont pl. egy gárdistával már nem szívesen ismerkednék, mint ahogy ő se velem, muhahaha.

Ez egy elég összetett kérdés. Soha nem voltam még szerelmes, meg nem is vagyok ez a romantikus fajta. Nem tudom milyen jóban és rosszban kellene kiállnom valaki mellett, az attól függ. Abban biztos vagyok, hogy hűséges vagyok, helyén vannak az erkölcseim, és amennyire tőlem telik, kiállok az mellett, akinek szüksége van rám. De abban is biztos vagyok, hogy soha nem bolondulnék bele valakibe annyira, hogy olyan dolgokat tegyek, amiket nem tartok helyesnek, főleg egy kapcsolat elején.

Ha több ideje együtt lennék valakivel, és tényleg mélyrehatóan megismernénk egymást, akkor igen, azt hiszem kiállnék mellette, feltéve ha viszonozná ugyanazt a tiszteletet, amit tőlem kap.

2013. jún. 1. 00:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!