Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért utasítjátok el mereven...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utasítjátok el mereven annak a lehetőségét, hogy összejöjjetek egy cigánnyal, ha az normális?

Figyelt kérdés

Nézegettem ilyen kérdéseket gyakorin, és a válaszadók 90%-a azt válaszolta, hogy semmiképpen sem. De miért? Mi van akkor, ha az a nő/férfi teljesen normális, tanult, szerethető? Akkor sem? Mi van, ha beleszeretnétek? Tudom, ez "lehetetlen", de mégis, ha olyan a személyisége, ami annyira magával ragad, hogy el is felejted a származását, akkor mi van?

Igen, cigány vagyok. Biztos beképzeltnek tűnök, de nem tartom magam hülyének, ha minden jól alakul jövőre egyetemre fogok járni. Könyveket olvasok, klasszikus zenét hallgatok, és annyira műveletlennek se mondanám magam. Tisztességes vagyok, erkölcsös, érzékeny, segítőkész és odaadó. Úgy gondolom a humorérzékem is a helyén van. Szép egyáltalán nem vagyok, de talán még a bottal piszkálható kategóriába tartozom. Persze NEKEM IS számos hibám van, de ezek azért vannak, mert EMBER vagyok, nem pedig azért mert cigány. Semmi közöm a segélyekhez, a mónika sóhoz, a fukszokhoz, a rajoskodáshoz, semmilyen cigány dologhoz. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy teljesen megtagadom a fajtámat, mert a normális cigányokkal semmi problémám nincs, de sem a kultúrálatlanságuk, sem a kultúrájuk nem passzol hozzám.

Miért indulok akkor hátrányból?

2013. máj. 31. 23:19
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
83%
A vér nem válik vízzé, kutyából nem lesz szalonna.
2013. máj. 31. 23:21
 2/33 anonim ***** válasza:
48%
Én összejönnék az uccsó putris cigányk*rvával is, nincsnek előítéleteim.
 3/33 anonim ***** válasza:
Erre kíváncsi leszek.Van egy barátom,aki cigány,de normális családból származik és lassan a főiskolával is végzett.De ő se valami szerencsés a nőkkel.
 4/33 anonim ***** válasza:

2 félvér lánnyal volt már dolgom, eddig mindkettő igazolta a sztereotípiákat. Élmény volt megtudni, hogy az egyetemre járó, felettébb értelmesnek tűnő lány randik között mással dugatja magát és az életcélja sem sokkal komolyabb ennél.

Persze ez igaz lehet bármilyen nőre, lehet, hogy csak pont kifogtam két olyat, aki még félig cigány is.

2013. máj. 31. 23:22
 5/33 anonim ***** válasza:

nekem semmi bajom a cigányokkal. Nekem is majdnem lett egy roma barátnöm. Csak az apja eltiltott tőle...

Tudod ez egy sztereotipia miatt van amit az ország generált. Ez előre ki volt tervelve, hogy a két népet összeugrasszák és addig sem a politikával foglalkozik a pórnép.

Vannak tisztességes romák ugyanugyahogy vannak szemétláda fehérek is. Nem a szin alapján kellene megitélni az embereket. Én sok siekrt kivánok neked a jövödet illetően és remélem találsz egy rendes nőt. :)

2013. máj. 31. 23:22
 6/33 anonim ***** válasza:

Jó tudni hogy ilyen c*gány is van

Hogy ha kedves vagy meg minden akkor biztos lesz majd barátnőd

2013. máj. 31. 23:23
 7/33 anonim ***** válasza:
Mert az emberek előitéletesek és nagy részük valamilyen szinten rasszista. Ilyenek. Nem lehet egyszerű neked. Ne add fel.
 8/33 anonim ***** válasza:
Én mereven még a tűzcsapot is bevállalnám.
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
Százból egy normális. Biztos hogy azt az egyet fogtad ki?
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Mert ahogyan az első is írta, a vér nem válik vízzé. Hiába, én is ismerek olyan cigányt aki művelt, tanult, jóravaló ember. Anyja, apja, testvére úgyszintén. Na de a rokonság, kezdve az unokaöcstől a nagybácsin át a nemtudom én kikig, már nem...A csordaszellem mindenféle kritikus esetben megerősödik, és ilyenkor ki tud bújni a szög a zsákból...
2013. máj. 31. 23:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!