Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs olyan lány aki tök normális és nincs elszállva magától ha jól néz ki?
Figyelt kérdés
HA VAN ILYEN AZ IRJON MÁR2013. máj. 30. 21:43
1/10 anonim válasza:
Ilyen idióta módon feltett kérdéssel ne számíts sok sikerre.
2/10 anonim válasza:
Ha már jól néz ki miért kellene olyan csúnyákkal egy szintre leereszkednie mint te? Nem tetted még fel magadnak a kérdést?? 17/f
3/10 anonim válasza:
Rossz helyen keresgéltél eddig.:D Amúgy ne általánosíts.
4/10 anonim válasza:
Pedig van ilyen, csak elég ritka.. :/
5/10 anonim válasza:
Pedig van olyan,1 már biztos.
De nem én,szóval ne írj!
6/10 anonim válasza:
Ennyi erővel én is kérdezhetném:
Miért nincs itt olyan csávó aki a saját kudarcait nem a női nem egészére hárítja és önsajnáltatás/nők becsmérlése helyett helyett megpróbál magába is tekinteni néha?
(feel the irony)
7/10 anonim válasza:
:D Aki ír, az valószínűleg el van szállva magától, tehát máris rossz a kérdés. ;)
8/10 anonim válasza:
a 6. valaszadoval mennyire egyetertek :)
9/10 anonim válasza:
mert ha ír, már rögtön egoista lesz, és máris kiesett... -.-
10/10 anonim válasza:
mert elromlott a társadalom :S am tök megértelek én jól nézek ki sikerül felszednem csajokat de normálisat még nem sikerült aki jól néz ki az tényleg csúnya és nem tudnék beleszeretni mert én am sem vok csunya akk meg mért jöjek össze 1 olyanal akit soha nem fogok tudni szeretni?! szal : valóban aki jól néz ki úgy elvan szálva mint mátrixban neo azt hiszik okosak .... ami elég szánalmas olyan iq hiányban szenvednek amiért már emelt családi pótlék járhatna aki szép és norm az kb 0.003 ill 4% de azok is vagy foglaltak vagy valami érdemesebb lenne külföldön keresgélni sokkal másabbak az emberek több esélye van az embernek külföldön norm csajt találni akinek megy az angol annak hajrá am meg a férfiakal is baj van nem csodálkozok 1 re több az idióta legszivesebben visszamenék az időben akk még a férfiak férfiak voltak és a nők nem prostik és rosszéletű nők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!