Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tanácsokat kérek.
Figyelt kérdés
A barátommal lassan 5honapja vagyunk együtt..de már ugy érzem h el laposodott ez a kapcsolat.Nem olyan mint az elején. Szeretem meg ő is engem.Éppen 7végén beszélgedtünk erről h már nem olyan a kapcsolat. Tudnátok vmi tanácsot adni hogyan dobhatnám fel jobban ezt a kapcsolatott?!2009. okt. 6. 18:15
1/11 anonim 

válasza:

kiránduljatok, csináljatok közös programokat. de ha 5 hónap után ellaposodott, mi lesz évek múlva?
2/11 A kérdező kommentje:
De az a baj h sokat dolgozik..találkozunk heti 2szer de akkor is csak este itt alszik nálam vagy én nála meg egész 7végén együtt vagyunk. járunk bulizni. moziba most 7végén is voltunk kiállitásokon. de neki erre az volt a válassza mikor mondtam h el laposott h kevesett vagyunk együtt mint az elején mert most plusz munkákat is vállat, és h ha végezz ezzel az utolso ház felujitással többet fog foglalkozni velem.
2009. okt. 6. 18:27
3/11 anonim 

válasza:

pár éve jött a nagy szerelem, de egy idő után nálunk is 4-5hónap már nemvolt ugyanaz. nagyonrosszul éreztem magam emiatt... szakitottunkmegbeszéltük. és akkor jöttünk rá h mennyire szeretjük egymást utánna még 1 évig együttvoltunk:)
4/11 anonim 

válasza:

előző vagyok... ezzel nem azt akartam mondani h szakitsd vele...:D
csak mondom h nyugodj meg van ilyen és majd valahogy rendbejön
5/11 A kérdező kommentje:
Hát megprobálok megnyugodni csak igy nem érzem jol magam annyira.Szakitani egyáltalán nem akarok vele mer szeretem nagyon=)
2009. okt. 6. 18:32
6/11 anonim 

válasza:

mutass magadból új dolgokat..járj a kedvében .. nem feltétlenül a sexre gondolok
7/11 anonim 

válasza:

Tudom hogy nehéz de légy türelmes,nemsokára kész a ház és akkor többet lesztek együtt,ha jól sejtem kőműves a párod,télen nem hinném hogy olyan sok melója lesz,akkor majd sokat lesztek együtt :) Én is ebben a helyzetben vagyok,de mivel szeretem őt,várok rá :)
8/11 A kérdező kommentje:
Házakat szigetel.De mondta is h télen más lessz a helyzet.
Köxönöm a válaszokat Aranyosak vagytook.=)
2009. okt. 6. 18:44
9/11 anonim 

válasza:

szexuális játékok?! lehet túl hamar meguntátok egymást... egy héten találkoztok két estét... nem hiszem h sok beszélgetésből állna... :)
10/11 A kérdező kommentje:
Minden este beszélgetünk orákat telefonon.Meg ha találkozunk is akkor is beszélünk..
2009. okt. 6. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!