Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért unok meg mindenkit nagyon gyorsan? Miért nem tudok szeretni senkit?

Figyelt kérdés
24/F
2013. máj. 30. 23:59
1 2 3
 21/27 Az évezred ***** válasza:
37%

18: inkább nem reagálok csak vigyorgok :). Túl jó kedvem van, hogy belemenjek ilyenekbe...

Kérdezö: de erre mi nem tudunk válaszolni, csak Te saját magadnak. Esetleg annyit, mint a többiek, hogy üdv a klubban, de ezzel nem vagy kisegítve...

2013. máj. 31. 00:25
 22/27 A kérdező kommentje:
#20: engem lehet szeretni... már több lánynak "sikerült".
2013. máj. 31. 00:29
 23/27 anonim ***** válasza:
szerintem neked a különleges lányok jönnek be mármint belsőre értem és ilyet nehéz találni.Sok a ribanc és a felszínes lány.
2013. máj. 31. 00:32
 24/27 Az évezred ***** válasza:
16%

Mindenki pontozzon le, nem tud érdekelni...

Írjatok egymásra privit, akik megunnak másokat, meg aki írta, hogy üdv a klubban". Beszélgessetek és unjátok meg egymást is 10 perc múlva...

Én nem szoktam megunni senkit. Biztos én vagyok a különc...

2013. máj. 31. 00:35
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Évezred, itt nem arról van szó, hogy ki a különc, vagy ki nem, vagy hogy melyik a természetes viselkedéskultúra... Csupán arra keresi a kérdező a választ, hogy ez mitől lehet. Ahogy te is mondtad, az "üdv a klubban" válaszoktól nem jut előrébb, DE legalább látja, hogy más is van ilyen helyzetben.:)

Én személy szerint szintúgy ráunok mindenkire. Ha nem három nap alatt, akkor fél év, vagy egy év alatt. Most mentem egyetemre, két közeli barátot szereztem, hát az az igazság, hogy - nevezzetek akármilyen sz.rnak - már most a pokolba kívánom őket, ha találkozunk. :/ Nem velük van a baj, ezzel tisztában vagyok, hanem velem. De hogy mi, azt nemtom.

2013. máj. 31. 00:40
 26/27 Az évezred ***** válasza:
0%

Értelek. Akkor fölöslegesen pofáztam bele, mert bármennyire töröm a buksim, sajnos nem tudok segíteni.

Tippeltem valamire, de akkor nem az...

2013. máj. 31. 00:46
 27/27 anonim ***** válasza:

Mindenkinek van valami defektje, lehet, hogy korábban valami trauma ért, elváltak a szüleid, vagy bántalmaztak... vagy csak "laza a rugód".

Én állatokhoz tudok rendesen kötődni, az emberekkel mindig is problémás volt az érzelmi kapcsolatom, fogalmam sincs miért, soha nem volt semmi komoly baj a családomban, se sehol nem bántottak. Az általánosban persze sokat szivattak, mert csúnya voltam, de az sem volt olyan nagy megrázkódtatás. Szerintem nekem ez ilyen születési hibám, lehet neked is.

2013. máj. 31. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!