Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért unok meg mindenkit nagyon gyorsan? Miért nem tudok szeretni senkit?
18: inkább nem reagálok csak vigyorgok :). Túl jó kedvem van, hogy belemenjek ilyenekbe...
Kérdezö: de erre mi nem tudunk válaszolni, csak Te saját magadnak. Esetleg annyit, mint a többiek, hogy üdv a klubban, de ezzel nem vagy kisegítve...
Mindenki pontozzon le, nem tud érdekelni...
Írjatok egymásra privit, akik megunnak másokat, meg aki írta, hogy üdv a klubban". Beszélgessetek és unjátok meg egymást is 10 perc múlva...
Én nem szoktam megunni senkit. Biztos én vagyok a különc...
Évezred, itt nem arról van szó, hogy ki a különc, vagy ki nem, vagy hogy melyik a természetes viselkedéskultúra... Csupán arra keresi a kérdező a választ, hogy ez mitől lehet. Ahogy te is mondtad, az "üdv a klubban" válaszoktól nem jut előrébb, DE legalább látja, hogy más is van ilyen helyzetben.:)
Én személy szerint szintúgy ráunok mindenkire. Ha nem három nap alatt, akkor fél év, vagy egy év alatt. Most mentem egyetemre, két közeli barátot szereztem, hát az az igazság, hogy - nevezzetek akármilyen sz.rnak - már most a pokolba kívánom őket, ha találkozunk. :/ Nem velük van a baj, ezzel tisztában vagyok, hanem velem. De hogy mi, azt nemtom.
Értelek. Akkor fölöslegesen pofáztam bele, mert bármennyire töröm a buksim, sajnos nem tudok segíteni.
Tippeltem valamire, de akkor nem az...
Mindenkinek van valami defektje, lehet, hogy korábban valami trauma ért, elváltak a szüleid, vagy bántalmaztak... vagy csak "laza a rugód".
Én állatokhoz tudok rendesen kötődni, az emberekkel mindig is problémás volt az érzelmi kapcsolatom, fogalmam sincs miért, soha nem volt semmi komoly baj a családomban, se sehol nem bántottak. Az általánosban persze sokat szivattak, mert csúnya voltam, de az sem volt olyan nagy megrázkódtatás. Szerintem nekem ez ilyen születési hibám, lehet neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!