Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért unok meg mindenkit nagyon gyorsan? Miért nem tudok szeretni senkit?

Figyelt kérdés
24/F
2013. máj. 30. 23:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
szerintem nem a te hibád,csak rossz csajokat fogsz ki, eddig még soha nem volt olyan akit kicsit is szerettél volna?
2013. máj. 31. 00:06
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert unalmas , hétköznapi befásult szürkék az emberek. Hiányzik belőlük az őrültség.
2013. máj. 31. 00:07
 13/27 A kérdező kommentje:
#11: volt olyan, hogy egy darabig úgy éreztem, hogy talán... de nem volt annyira erős érzés, és gyorsan el is múlt.
2013. máj. 31. 00:08
 14/27 anonim ***** válasza:
Itt most hirtelen mindenkivel egyet értek, aki szerint a legtöbb ember béna, mert ebben azért van igazság, nem kevés! Kimegyek az utcára és mindenki halad valamerre, mint a robotok, zéró IQ-val, semmi energia, bele vannak punnyadva a kis életükbe, mindenki jön a hülye kis problémájával, áhh... Tök nyomik a népek...
2013. máj. 31. 00:09
 15/27 anonim ***** válasza:
üdv a klubban kérdező!
2013. máj. 31. 00:15
 16/27 Az évezred ***** válasza:
25%

Beittam és annyira figyeltem, hogy mibden jó legyen, hogy elbsztam :D.

Jogos! És thx...

De a kérdezönek akkor sincs egyénisége :)!

2013. máj. 31. 00:16
 17/27 Az évezred ***** válasza:
Kérdezö: nem lehet, hogy benned van a hiba és nem másokban?
2013. máj. 31. 00:18
 18/27 anonim ***** válasza:
Évezred, mindenkiben van hiba, megbukott a kérdésed.
2013. máj. 31. 00:20
 19/27 A kérdező kommentje:
#17: bármilyen különösen is hat ez itt, ezen az oldalon, én nem azért tettem fel ezt a kérdést, mert van egy stabil véleményem, és azt akarom tudatni/megosztani, hanem mert TÉNYLEG nem tudom a választ. Szóval elképzelhető, persze.
2013. máj. 31. 00:20
 20/27 anonim ***** válasza:

14! ez nem így van, soha nem mondom a gondomat, én hallgatom másokét, sőt mosolygok is e mellé

kedves kérdező kicsit be vagy fásulva Te is, mint a többi ember, nem tudom hány kapcsolatod volt, de ha túl gyorsan váltod, az nem jó,

magadban kellene végig nézni, mióta van ez, mi váltotta ki?

Téged mióta nem szeret senki? ezek szerint felszínes is vagy? bocs ezek csak kérdések, de gondolkozzál el rajta, ha Te nem szeretsz, Téged sem fognak N

2013. máj. 31. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!