Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lézetik olyan fiú, aki szeretni tudna?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, férjnél, a házasságom épp összeomlóban van, szokás szerint csak én küzdök. Eddig sosem éreztem hogy szeretnének, mindenki "közömbös" volt velem, mondta hogy szeret, de hazugság volt, most ugyan ez a helyzet,ma párom semmibe vesz, nem foglalkozik velem, menekül előlem, pedig nem vagyok sárkány, se tapadókorong, tisztelem, becsülöm, igyekszem mindent megadni, küzdök értünk, de nincs semmi eredménye, a váláson goldolkozom, pedig szeretem nagyon, de ha ő nem...most is a haverjaival szórakozik, szinte minden nap ez megy:(((2013. máj. 27. 20:26
2/18 anonim válasza:
Miért mentél hozzá, ha nem érezted, hogy szeret?
5/18 anonim válasza:
Magadról nem írtál sokat, de előbb-utóbb meg fogod találni életed párját:)
6/18 anonim válasza:
Szerintem ülj le vele beszélgetni,mert ahhoz,hogy megjavítsátok 2 ember kell.
7/18 ASOT válasza:
Talán korai volt az a házasság nemde? Pedig valami hiba benned is van mindig kettőn áll a vásár.
Olyan meg pedig hogy valaki szeretni tudna??
A legtöbben nem válnak el, vagy eltart évekig, aki szerethetne az a szeretőd lenne maximum.
Ha nem jó akkor előbb válj el.
8/18 anonim válasza:
Létezik!
Mióta vagytok házasok? Gyerek van? Ez a mostani állapot mióta tart?
9/18 anonim válasza:
nem egyszerűbb megbeszélni a dolgokat vagy ne adj isten TERÁPIÁRA menni.. te is hibás épp annyira mint ő, hiszen egyből menekülnél a kapcsolatból amikor egy kis probléma adódik.. ebből látszik hogy még nem kellett volna férjhez menni ha nem, vagy képes megoldani az esetlegesen felmerülő problémákat.. az meg hogy a haverjaival van.. sose értettem az olyan nőket akik hisztit csapnak azért mert a haverjukkal el akar menni sörözgetni, dumálgatni.. te is ugyanúgy elmész a barátnőiddel..
10/18 A kérdező kommentje:
Hja, hetek, honapok óta rágom a fülét, a franc se tudja, hányszor ültettem le beszélgetni....sosem jutunk semmire, ha a fejemre állok-se változik semmi, ő nem érzi hogy baj lenne! Van gyerek igen. Előtte nem ilyen volt, én voltam az első, most meg....nem akarok válni, se szeretőt tartani, ahhoz túlzottan szeretem, nem akarok róla csak úgy lemondani. De enm tudom, mit csináljak!
2013. máj. 27. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!