Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lézetik olyan fiú, aki szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lézetik olyan fiú, aki szeretni tudna?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, férjnél, a házasságom épp összeomlóban van, szokás szerint csak én küzdök. Eddig sosem éreztem hogy szeretnének, mindenki "közömbös" volt velem, mondta hogy szeret, de hazugság volt, most ugyan ez a helyzet,ma párom semmibe vesz, nem foglalkozik velem, menekül előlem, pedig nem vagyok sárkány, se tapadókorong, tisztelem, becsülöm, igyekszem mindent megadni, küzdök értünk, de nincs semmi eredménye, a váláson goldolkozom, pedig szeretem nagyon, de ha ő nem...most is a haverjaival szórakozik, szinte minden nap ez megy:(((

2013. máj. 27. 20:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Most felküldte a haverját coláért a piájához!:D fel nem jött volna!:D egy sör....
2013. máj. 27. 20:46
 12/18 anonim ***** válasza:

Ugyanez van velem, csak én fiú vagyok. 23 éves, de nem vagyok házas :)

Az a helyzet, hogy egyik napról a másikra megváltozott életem szerelme. Fogalmam sincs mi lett vele. 2 barátom is így járt, én már nem hiszem, hogy ezek után képes leszek még valaha is lányban megbízni. Benne még bízom, szerintem örökké várni fogom mert nagyon szeretem. Együtt érzek veled kedves kérdező, sajnálom hogy így alakult :/

2013. máj. 27. 20:55
 13/18 ASOT ***** válasza:

Szóval..

Volt házasság volt boldogság, majd lett gyermek lett még nagyobb boldogság.

Teltek a hosszú hónapok majd eljutottatok odáig mintha egy 70 éves házaspár lennétek akik morognak morgolódnak.

Nem tudom miért ragaszkodsz hozzá jobban, de talán a gyerek miatt és a biztos megélhetés miatt, és hogy nem maradsz magadra a gyermekkel.

Ha megkapnád tőle azt a törődést ami akkro volt amikor igent mondott és a gyűrűt felhúzta az ujjadra akkor nem ezen gondolkodnál.

Valószínűleg benned is van hiba, mert olykor a saját hibáinkat vettjük ki másra vagy másokra.

De a pároddal hiába a beszélgetések nem juttok egyről a kettőre , nem vagytok képesek kompromisszumokra.

A kapcsolat az nem egy vasárnapi húsleves amit a mami megfőz a papusnak és papus azt szereti és várja minden vasárnap és nem vágyik másmilyenre.

Ha nincs újdonság és a kikapcsolódás csak a játék a gyermekkel de egymásra nem jut elég időtök akkor lassan a probléma elterjed mint a penész....

2013. máj. 27. 20:58
 14/18 anonim ***** válasza:

Na én(F) pont úgy vagyok, mint a 12-es (20:55)-ös.

Mi hosszú ideje párkapcsolatban vagyunk. És a párom elkezdett "befurcsulni". És én is így vagyok, hogy a szívem mentené, az eszem bontaná a kapcsolatot.

Ezt a kérdést én írtam ki, szerintem a ráadott válaszok ide is nagyon passzolnak, tényleg olvassátok el!

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__43..

2013. máj. 27. 21:02
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm, kedves 23 f! Akkor tudod, milyen ez!

Kedves talán utána következő! Igen, segítene a frissítés, de sajnos azt is próbáltam, hívtam csavarogni, a régi kedvenc bárunkba, fel a hegyekbe, de nem akar kimozdulni, vettünk társasjátékot, azzal se játszunk, pedig sok van...csak a haverok meg az akváriuma...vagy a telefont nyomkodja. Ha hívom vhova, fintor. Ha szólok, hogy baj van, még nagyobb fintor...

2013. máj. 27. 23:27
 16/18 A kérdező kommentje:
Most is, beszélni akartam vele, nem ment, fogtam, vittem neki egy pohár vizet, se puszi, se pá, rácsuktam csendben az ajtót, de nem kapcsolt. Totál utolsó vagyok neki. Felhoztam azt is, hogy ha ez így megy tovább, válni fogok, semmi reakció...
2013. máj. 27. 23:30
 17/18 anonim ***** válasza:

Állítsd válaszút elé!Vagy megbeszélitek, hogy mi a baja vagy pedig fel is út le is út! (szeretője nincs esetleg?) Nem értem, hogy egy értelmes emberrel, pláne aki a gyereked apja miért nem lehet megbeszélni.. miért viselkedik így? még akkor is helytelen ez a viselkedés, hogyha te is vétettél. Szerintem állj a sarkadra és helyezd magad a szerelmed elé - itt az ideje - mondd el neki, hogy vagy megbeszélitek vagy válás. Kiváncsi lennék vajon erre hogyan reagálna. Persze én még azért tapasztalatlan(abb) vagyok, mint te, de szerintem ez lenne a helyes megoldás.. Meg mi az, hogy egy családos ember haverokkal mindennap bulizik otthon??! Úgy vágnám ki, hogy a lába nem érné a földet.. akár a férjem akár nem!! Ez nem egy érett férfi viselkedése.. már ne is haragudj

Nagyon együtt érzek veled. Ne hagyd magad szerintem, mert azzal többet ártasz mint használsz, ha látja, hogy gyenge vagy akkor véged.. (Hidd el ezen a téren van tapasztalatom anyukám révén és persze a saját életem kapcsán is..)

2013. máj. 28. 23:09
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Szóba hoztam ezt neki, hogy beszélni akarok vele, különben, ha így folytatja, válni fogok, nem szólt semmit, rám sem nézett...tudom, hogy rengeteg gond van a nyakában, stresszes időszakunk van, de akkor is, itt vagyok neki, segítek ahol tudok, cserébe szeretetet kérek.
2013. máj. 29. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!