Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, számotokra mennyire gáz buta lányokkal mutatkozni?
Figyelt kérdés
Rólam van szó :S Mármint nem az, hogy sík hülye lennék, csak néha elég hülyeségeket tudok mondani vagy csinálni, sok szónak a jelentésével nem vagyok tisztában...pl. évekig azt hittem, hogy a kamikaze varázslót jelent, vagy mondjuk képes voltam a nyelvtan tz-be beleírni, hogy a fotocella hosszú ó, mert azt hittem, az az a szoba, ahová bezárják a fényképeket, amiket azokkal a régi gépekkel csinálnak, hogy a különböző vegyszerek hatására látszódjon rajta a kép..meg ilyenek.
Szóval ez nagyon gáz? Járnátok ilyen lánnyal vagy ez már felvállalhatatlan?
2013. máj. 30. 14:16
11/18 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. máj. 30. 14:39
12/18 anonim válasza:
Igazán nincs mit, ez csak egy tény :P
13/18 anonim válasza:
Benne van a Hamletben, nem szó szerint: Az őrült nem mondja magáról hogy őrült. A te esetedben, a buta nem mondja magáról hogy buta. Tehát az, hogy feltetted a kérdést, már mutatja, hogy törődsz magaddal. Naponta mondjuk megnézed 3 szó jelentését az idegen szavak és kifejezések szótárban, és meg van oldva. Nekem nem látszol butának, ne aggódj.
14/18 anonim válasza:
Akkor nem gáz, ha bomba vagy mellé, úgy el lehet viselni valahogy, bár egy tartalmasabb kapcsolat kiépítéséhez szerintem kell az azonos intellektuális képesség. Feltéve, ha nem csak dugni akarunk a delikvenssel...
15/18 anonim válasza:
13-as erről az Oscar című film jut eszembe:) Mikor Stallone-hoz járt a beszédtechnika tanár és minden nap megtanult egy új szót, pl.: expeditív :)
16/18 anonim válasza:
Nagyon függ az adott fiútól is. Van akinek gáz, van akit nem izgat.
Igazából a hasonló intelligencia számít. Az exemnél például okosabb voltam nő létemre, nem is kicsit. Na őt meg ez zavarta.
18/18 anonim válasza:
jaj, 15-ös az az egyik kedvenc filmem :) Nagyon szórakoztató vígjáték :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!