Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, számotokra mennyire gáz buta lányokkal mutatkozni?
Rólam van szó :S Mármint nem az, hogy sík hülye lennék, csak néha elég hülyeségeket tudok mondani vagy csinálni, sok szónak a jelentésével nem vagyok tisztában...pl. évekig azt hittem, hogy a kamikaze varázslót jelent, vagy mondjuk képes voltam a nyelvtan tz-be beleírni, hogy a fotocella hosszú ó, mert azt hittem, az az a szoba, ahová bezárják a fényképeket, amiket azokkal a régi gépekkel csinálnak, hogy a különböző vegyszerek hatására látszódjon rajta a kép..meg ilyenek.
Szóval ez nagyon gáz? Járnátok ilyen lánnyal vagy ez már felvállalhatatlan?
örülök, ha tetszik :P
14:19 azért ennyire hülye nem vagyok :D
Ez esetben a válaszom igen :)
Most pár szónak a jelentését nem tudod, nagy dolog... engem sokkal jobban zavarnak a mostanság egyre elszaporodó "hidjem"-ek és társaik.
Az is szép, tény :) de van még sok ilyen, ami elég kiábrándító.
A lényeg, hogy annyira buta, hogy ez kizáró ok legyen, messze nem vagy (ill. nem tűnsz) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!