Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na ez most jót jelent? Lehet buta kérdés de váratlanul ért.
Figyelt kérdés
26 éves nő vagyok a párom 25 lesz. Fél éve vagyunk együtt, de ma este valahogy közölte velem, hogy mivel sokáig együtt leszünk és komoly kapcsolatban vagyunk, ő 26 éves korára vagy ott körül már szeretne egy gyereket legalább... ÉS hogy én ezt hogy látom, én is szeretnék e majd..ez most jót jelent? A kapcsolatunkra nézve értem, ha már ilyenen gondolkodik?2013. ápr. 11. 22:28
1/5 anonim válasza:
Ez jót jelent, mivel szeret annyira, hogy már előre tervezzen.
2/5 anonim válasza:
Jót akkor jelent, ha szeretnél lassacskán áldott állapotba kerülni.
Fél év után szerintem még korai lenne, előbb alaposan meg kellene ismernetek egymást, hogy kiderüljön, hogy mennyire tudtok együtt élni hosszabb távon.
3/5 A kérdező kommentje:
Majd szeretnék 2-3 éven belül persze és akár tőle is, ha minden rendben lesz köztünk. SőT Tőle nagyon is szeretnék. Igen fél év után korai előbb még jobban ki kell ismernünk egymást ezzel tisztában vagyok, csak arra lennék kíváncsi hogy ha már ilyenen gondolkodik, egyáltalán megfordul a fejében akkor az csak jót jelent kettőnkre nézve nem?
2013. ápr. 11. 22:38
4/5 anonim válasza:
Jót jelent, de ha tényleg ezt akarjátok, akkor mielőbb költözzetek össze :)
5/5 anonim válasza:
Igen! Remélem, el is juttok addig! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!