Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés egy buta emberrel járni?
Én most interneten megismertem egy lányt (az egyetlent, aki fenn volt a kisvárosomból az oldalon) és elég buta szegénykém. Rossz a helyesírása, Twilight-rajongó, és mindig hülyeségeket posztol a facebookon, filmek-zenék-könyvek világában csak botorkál, nem is túl iskolázott, 19 éves létére nyelveken se tud.
Nekem eddig minden barátnőm okos volt, de találkozni akarok vele, nem akarom csak a chat alapján megítélni.
Ti jártatok/ járnátok buta lánnyal, ha egyébként rendben van mindene? Ha már volt buta párotok, miben nyilvánult meg és milyen érzés volt?
Nem az ízlésünk más, csak tényleg alig ismer valamit, amiket én szeretek. De pl. egy okos nő tud úgy hazudni, hogy átverjen engem, talán egy buta nő majd nem fog tudni átverni :)
A fő, hogy jószívű legyen.
"A fő, hogy jószívű legyen."
Igen, de kitörölheted vele, ha amúgy meg beszélgetni akarsz. Én képtelen lennék ilyen emberrel lenni, szerintem teljesen kikészíteném.
kedves kérdező! viszonyítás kérdése ki buta
nézd nincs diplomám, nem beszélek idegen nyelvet, mégis ami nekem egyszerű az adós papírokat egyből értem, akinek 4 diplomája van miért nem? ez csak egy példa
szóval nem érzem magam hülyének, max le lehet nézni
nem iskolázottság alapján választok, hanem beszélgetés alapján, így találkozzál vele, aztán majd eldöntöd, N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!