Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Buta vagyok, mert elhajtom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buta vagyok, mert elhajtom a jó nőket?

Figyelt kérdés
Én elég csúnyácska vagyok (mások szerint) és önbizalom hiányos duci is. De volt már kétszer olyan, hogy olyan tipikus jó nő akart volna engem. (Azt ne mondjátok, hogy nem lehetek ronda, mert ronda pasikkal nem jönnek össze nők. Ugyanis interneten ismerkedtem és a belsőmet szerették meg, tényleg ritka az ilyen, de létezik, tapasztaltam) De én elhajtottam, mert úgy érzem, akkor nagyobb az esély a sérülésnek, mert egy jó nőnél nagyobb a kísértés és hamarabb elhagyhat. Illetve nem érezném magam jól vele, mert sokkal csúnyább lennék hozzájuk képest és kisebbségi komplexusom lenne.
2013. máj. 11. 15:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

...

te butának érzed magad?

2013. máj. 11. 15:44
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor Te valamit qrva jól csinálsz a neten, mert én is próbáltam, de amikor meglátták a koromat esélyt sem adtak. És még csak ronda sem vagyok.

Amúgy attól is függ mit akartál volna tőle. Nyilván a kérdésből látom, hogy nem csak szexet. Ha csak azt akartál volna, én nem hajtottam volna el. De minthogy megválaszoltad a saját kérdésedet, már nincs szükség újabb tanácsra tőlem.

3/15 anonim ***** válasza:
önző vagy mert ha valaki jobb nálad elutasítod csak azért mert te nem vagy jó
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
GeGeL, hallottam már hírét a te privát üzeneteidnek :DDDD
2013. máj. 11. 15:46
 5/15 anonim ***** válasza:

de komolyan.. itt nyavalyogtok, hogy egy csaj sem áll szóba veletek... mikor meg itt a lehetőség elhajtjátok őket...

döntsétek már el bszki hogy mit akartok oszt fogjátok be!!!!

2013. máj. 11. 15:47
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
4-es és valami baj van vele? Nem kúrni akarok, sosem küldtem olyat, max ismerkedni. Nem tudtam, hogy baj :)
2013. máj. 11. 15:48
 7/15 anonim ***** válasza:

GeGeL! Miert, hany eves vagy?

4-es, meselj! :))))

2013. máj. 11. 15:49
 8/15 anonim ***** válasza:
De miért, mi a baj a koroddal?
2013. máj. 11. 15:50
 9/15 anonim ***** válasza:
Túl fiatalnak tartanak.
2013. máj. 11. 15:51
 10/15 A kérdező kommentje:
Miért 12 éves vagy? :D
2013. máj. 11. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!