Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Buta vagyok, mert elhajtom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buta vagyok, mert elhajtom a jó nőket?

Figyelt kérdés
Én elég csúnyácska vagyok (mások szerint) és önbizalom hiányos duci is. De volt már kétszer olyan, hogy olyan tipikus jó nő akart volna engem. (Azt ne mondjátok, hogy nem lehetek ronda, mert ronda pasikkal nem jönnek össze nők. Ugyanis interneten ismerkedtem és a belsőmet szerették meg, tényleg ritka az ilyen, de létezik, tapasztaltam) De én elhajtottam, mert úgy érzem, akkor nagyobb az esély a sérülésnek, mert egy jó nőnél nagyobb a kísértés és hamarabb elhagyhat. Illetve nem érezném magam jól vele, mert sokkal csúnyább lennék hozzájuk képest és kisebbségi komplexusom lenne.
2013. máj. 11. 15:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem 25 éves vagy?
2013. máj. 11. 15:52
 12/15 anonim ***** válasza:
25
2013. máj. 11. 15:53
 13/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! sikerült kifognod normális értékrenddel rendelkező szép nőket. Gyakorlatilag kisebb az esélye, hogy egy ilyen lelépjen mellőled, mint egy csúnyácska, de felszínes csaj...

Ezen gondolkodj el egy kicsit.

Gegel, semmi gond privát üzeneteddel, tényleg normálisan írtál. ( Nekem)

2013. máj. 11. 16:09
 14/15 anonim ***** válasza:
szerintem csapda, jól tetted, hogy elhajtottad őket :D
2013. máj. 11. 16:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem buta vagy, hanem ostoba.

Ez olyan, mintha azért nem mennél ki az utcára, mert úgyis elüt az autó és nyomorékká válsz. Azért nem mész be érettségire, mert ha nem sikerül, akkor koppansz(pedig minden esélye megvan a sikernek.) Azért nem mész ki a parkba, mert megcsíphet egy darázs. Azért nem eszel, mert akkor lehet, hogy gyomorrontást kapsz.

Ugye milyen hülyén hangzanak ezek? :O

Tudod, kockázat nélkül nincs győzelem. Igyekezz belevágni!

Én lány vagyok, és szerelmes, már 4 éve. Én is neten ismertem meg a csávót. Ha valaki, akkor én tudom bizonyítani, hogy lányok esetében mennyire erős érzés ez.

2013. máj. 11. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!