Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nagyon sértődős a barátom? Hogy engeszteljem ki ilyenkor?
Mostanában mindenen megsértődik, és sokat kell magyarázkodnom neki.
Tegnap megsértődött, mert azt mondtam neki miután elváltunk, hogy majd hívom, meg írok neki. De azt követően 2-3 órán át volt dolgom, és nem tudtam keresni, és 3-kor mikor szabad lettem, írtam,és kérdőre vont, hogy miért nem kerestem, és hozzám vágta, hogy akkor máskor inkább hallgassak, és ne mondjam, hogy fogom keresni. Pedig alig telt el 3 óra...
Ti is megsértődtetek volna ezen? Ráadásul ő sem tartotta be mindig, amit mondott, de olyankor nem ugráltam,és megértettem.
Szerintetek ilyenkor hogy engeszteljem ki, mert mindig elridegül ilyenkor egy kicsit :/
aranyos vagy,hogy még ki is akarod engesztelni,
engem ilyenkor---nem ilyenkor fele ennyiért már ki szoktak dobni
hm. ebben a kapcsolatban a a fiú a hisztis p...
számonkérés? féltékenységi roham? kapcsolatfüggőség..?
1. ne magyarázkodj, tényeket közölj
2. ne hagyd magad, ha erőszakosan követel valamit
3. beszéld meg vele a helyzetet, mondd el hogy zavar
4. keressetek megoldást EGYÜTT
Normálisankéne a nőknek és a férfiaknak is viselkedni, nem nagyképüsködni, arcoskodni a másikal, mert ezután mindig egyik beszól a másiknak uttána amaz vissza adja, soha nem lesz vége menne a vendetta, max a kapcsinak lenne vége.
Ezt meg kell beszélni, ha szeret nem bánt és változik. enyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!