Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sértődős lány, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A barátnőm minden megsértődik!pl:Ha beszélünk skypen és fél órája nem szólalunk semmit akkor megsértődik ha leteszem(pedig elötte szólok hogy leteszem).A kérdés:Mit tegyek hogy ne mindig nekem keljen szaladnom utána hanem azt akarom hogy ő szaladjon utánam, mit tegyek?2013. máj. 21. 17:01
1/3 anonim válasza:
Ha jó kapcsolatra vágysz, akkor arra törekedj, hogy senki ne fusson senki után! Egyébként ha úgy érzed, nem tettél semmi rosszat, akkor ne fuss utána, ne zökkentsen ki. Ha pedig úgy érzed, már túlzásba viszi, akkor sértődj meg te is, tarts elé tükröt.
2/3 anonim válasza:
Hagyd a francba! Ha ilyen elkényeztetett "mindenen megsértődök", "minden legyen úgy, ahogy én akarom" csaj, nem érdemes rá fecsérelni az idődet. Én biztos hogy nem futnék egy ilyen liba után. Tegye meg más!
3/3 anonim válasza:
Kétféle lány hajlamos ilyesmire: akinek túl sok az önbizalma, és ahhoz szokott, hogy mindenki úgy ugrál ahogy ő elképzeli, VAGY akinek túl alacsony az önbizalma, és minden apróságot hajlamos célzásnak venni, hogy nem elég jó a párjának.
Tudnod kell, melyik típus a barátnőd. Az egoistának kicsit le kell törni az önbecsülését, az önbizalomhiányosnak meg rendbe kell hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!