Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ütött már meg titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ütött már meg titeket a párotok? Ha igen miért? És mi lett a vége?

Figyelt kérdés
ugyértem h elhagytad-e ..
2009. okt. 5. 19:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
15%
Igen, persze hogy ütött, de egyszerűen visszaütök, ez is csak játék, de néha már annyira, hogy egyszer két teljes napig fájt az én lábam, nah meg az ő karja. És mi ezen a nagy szám? Mi ebbe a baj? JÁTÉK!
2009. okt. 7. 19:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
nem...de meg se próbálja!!!...megalázó lenne...azt biztos h egyből elhagynám!!
2009. okt. 7. 19:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Engem egyszer sajnos megütött a volt párom.Mégpedig azért mert nem adtam neki oda a teljes fizetésem, otthagyta a munkáját és nekem kellett eltartani, lerázni nem tudtam magamról, mindenhova követett.a vége az lett hogy mikor megpofozott, akkor egyik ismerősöm(Mostmár a párom)megverte őt, mondván hogy soha ne merjen nőre kezet emelni.és természeresen utána egy kis fenyegetéssel békénhagyott.

20/L

2009. okt. 7. 19:41
 14/14 anonim ***** válasza:

engem is ütött már meg az exem!

részeg volt és valami kis hülyeségen összekaptunk, ő felkapta a vizet és elkezdett káromkodni és én rászóltam hogy ne beszéljen velem ilyen hangnemben, ideges lett és ököllel szájba vágott és felcsattant a szám...

természetesen kidobtam de előtte még visszaadtam neki és haveromtól is kapott aki látta ezt...azóta már eltelt egy év, de akkor beszéltem vele utoljára...még keresett de egy ilyet soha nem bocsátok meg!!!AZ ILYEN NEM FÉRFI!!!

2009. okt. 7. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!