Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ütött már meg titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ütött már meg titeket a párotok? Ha igen miért? És mi lett a vége?

Figyelt kérdés
ugyértem h elhagytad-e ..
2009. okt. 5. 19:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
nem, de engem csak egyszer üthetne meg... a másodikra már nem lenne ideje. 20L
2009. okt. 5. 19:19
 2/14 anonim ***** válasza:
58%

Szia!

Engem ütött már meg de marhaság miatt.. hozott egy számitógépet és le akarta tenni a monitort a polcra én meg rászóltam hogy ne tegye oda, legalább hadd töröljem át előtte (a polcot).

Erre ledobta a monitort, nekivágott a szekrénynek, elkapta a nyakam...

Nem ijedtem meg, lefejtettem a kezét, és lementem. Utánamjött és bocsánatot kért.

Nem mentünk szét, azóta is együtt vagyunk. Rossz napja volt.

L/22

2009. okt. 5. 19:19
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
ha én lány lennék soha senkitől nem tűrnék ilyesmit, ha meg férfi létemre tennék ilyet, akkor elásnám magam...undorító dolog! -kivéve persze ha támad vagy valamiféle veszélyt jelent, de akkor is próbálnám elkerülni h megüssem-
2009. okt. 5. 19:44
 4/14 anonim ***** válasza:
67%

látott csókolózni egy másik fiúval.:( Kaptam pár kisebb pofont.

Meg egyszer én adtam neki egyet,ő meg visszaadta.De aztán valahogy nem hagytam el. Mert ezek azóta nem ismétlődtek meg.

2009. okt. 5. 19:52
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
Igen.. Szakítani akartam vele és nem engedte neki vágott a falnak, szorongatott, lenyomott az ágyra, rugdosott.. Majd "megbocsájtottam" neki, de sohase felejtettem el és már nem is vagyunk együtt...
2009. okt. 5. 20:00
 6/14 anonim válasza:
88%
igen engem is ütött már meg a párom(volt)de nem ezért mentünk szét hanem mert megcsalt.én mindent megtetem neki amire kért sokat veszeketünk aproságok miatt is megütött.de én ezt a rosz gyerekorára fogtam mindig 8 évig voltunk együtt van egy gyerekünk is.de most szakitotunk a fenti dolog miatt.de ráébretem ezeket sosem érdemeltem meg még ha szerinte nagy is a szám.a kövinek biztos nem, engedném meg!!
2009. okt. 5. 20:09
 7/14 anonim ***** válasza:
24%
ha egy lány pofon vág visszaadom. 2x fordult eddig elő. persze egy lány nem tud igazán nagy pofont adni ezért én is vigyázok hogy azért ne fájjon csak picit. :)
2009. okt. 5. 20:23
 8/14 anonim ***** válasza:
87%

komolyan még soha,csak ha játékszinten verekszünk,de olyankor vigyáz,nehogy nagyot üssön,max a fenekemre kapok "nagyobbat"...

ha rendesen megütne (nem viccelődős szándékból),azonnal kidobnám,erre nincs bocsánat

énsem ütöttem meg őt bántó szándékkal sosem (csak játék szinten,bár néha nagyobbat,de arcra sose)

22/L

2009. okt. 5. 20:27
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
jatekbol mi eleg sokat verekszunk, de az csak poen, meg akkor is ha neha eldurvul. veszekedes kozben soha nem utjuk meg egymast. szerintem elfogadhatatlan.
2009. okt. 5. 20:51
 10/14 anonim ***** válasza:
96%

Elfogadhatatlan, felháborító, nem megbocsájtható, undorító.

26/F

2009. okt. 5. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!