Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ütött már meg titeket a párotok? Ha igen
miért? És mi lett a vége?
nem, de engem csak egyszer üthetne meg... a másodikra már nem lenne ideje. 20L
2009. okt. 5. 19:19
Szia!
Engem ütött már meg de marhaság miatt.. hozott egy számitógépet és le akarta tenni a monitort a polcra én meg rászóltam hogy ne tegye oda, legalább hadd töröljem át előtte (a polcot).
Erre ledobta a monitort, nekivágott a szekrénynek, elkapta a nyakam...
Nem ijedtem meg, lefejtettem a kezét, és lementem. Utánamjött és bocsánatot kért.
Nem mentünk szét, azóta is együtt vagyunk. Rossz napja volt.
L/22
2009. okt. 5. 19:19
ha én lány lennék soha senkitől nem tűrnék ilyesmit, ha meg férfi létemre tennék ilyet, akkor elásnám magam...undorító dolog! -kivéve persze ha támad vagy valamiféle veszélyt jelent, de akkor is próbálnám elkerülni h megüssem-
2009. okt. 5. 19:44
látott csókolózni egy másik fiúval.:( Kaptam pár kisebb pofont.
Meg egyszer én adtam neki egyet,ő meg visszaadta.De aztán valahogy nem hagytam el. Mert ezek azóta nem ismétlődtek meg.
2009. okt. 5. 19:52
Igen.. Szakítani akartam vele és nem engedte neki vágott a falnak, szorongatott, lenyomott az ágyra, rugdosott.. Majd "megbocsájtottam" neki, de sohase felejtettem el és már nem is vagyunk együtt...
2009. okt. 5. 20:00
6/14 anonim válasza:
igen engem is ütött már meg a párom(volt)de nem ezért mentünk szét hanem mert megcsalt.én mindent megtetem neki amire kért sokat veszeketünk aproságok miatt is megütött.de én ezt a rosz gyerekorára fogtam mindig 8 évig voltunk együtt van egy gyerekünk is.de most szakitotunk a fenti dolog miatt.de ráébretem ezeket sosem érdemeltem meg még ha szerinte nagy is a szám.a kövinek biztos nem, engedném meg!!
2009. okt. 5. 20:09
ha egy lány pofon vág visszaadom. 2x fordult eddig elő. persze egy lány nem tud igazán nagy pofont adni ezért én is vigyázok hogy azért ne fájjon csak picit. :)
2009. okt. 5. 20:23
komolyan még soha,csak ha játékszinten verekszünk,de olyankor vigyáz,nehogy nagyot üssön,max a fenekemre kapok "nagyobbat"...
ha rendesen megütne (nem viccelődős szándékból),azonnal kidobnám,erre nincs bocsánat
énsem ütöttem meg őt bántó szándékkal sosem (csak játék szinten,bár néha nagyobbat,de arcra sose)
22/L
2009. okt. 5. 20:27
jatekbol mi eleg sokat verekszunk, de az csak poen, meg akkor is ha neha eldurvul. veszekedes kozben soha nem utjuk meg egymast. szerintem elfogadhatatlan.
2009. okt. 5. 20:51
Elfogadhatatlan, felháborító, nem megbocsájtható, undorító.
26/F
2009. okt. 5. 23:21
Kapcsolódó kérdések: