Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom babát szeretne. Hogyan vezessem rá, hogy én is, de szeretnék előbb a felesége lenni?
#3-nak:"Én azt szoktam mondani,h régimódi vagyok,csak szép sorban..:-)" Mondezt eddig hányszor sütötted el eredményesen??
Kérdezönek: Szerintem csak egyszerüen magyarázd el neki a család fogalmát, célját, kiemelve benne a gyerek védelmét. Mondd csak meg nyugodtan, hogy amig nem mer veled egy elkötelezett közösséget vállalni, addig neked nagyon nehéz vállalni egy (vagy több) gyerekkel járo kötelezettséget.
Adam Adamsky! Az lényegtelen jelen esetben, hoyg te it gondolsz a házasságról, a kérdező szeretne esküvőt, amit én teljesen megértek. Sok lány van, aki nagyon sokat várja, hogy milyen jó lesz majd, ha szép menyasszony lesz. MErt ez amolyan szép és romantikus dolog. És az ember lánya ilyenkor nem 9 hónapos terhesen képzeli el magát, vagy nem akar az esküvőn is pelenkákkal, játékautókkal és babákkal foglalkozni. Mert az már egy másik életszakasz. A kérdező szerené ezt átélni, hogy ő a menyasszony vagy szeretné, ha összeházasodnának. Ezért ezt megkérdezte. Nem az ilyen bunkó, leszólogatós elemek válaszára kíváncsi, mint te vagy. Szerinte van értelme, szerinted meg nincs. Ez a te bajod, hogy ilyen vagy, de ne rontsd már itt a levegőt, könyörgöm.
Am, Kérdező, szerintem mondd meg neki mit szeretnél. Az a legegyszerűbb. Az utalgatásokat nem szokták érteni a pasik. :)
"Párom babát szeretne. Hogyan vezessem rá, hogy én is, de szeretnék előbb a felesége lenni?"
Ne vezesd rá sehogy! És semmilyen formában ne akard vezetni. Egyszerűen mondd meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!