Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátomat szeretem, vele akarom leélni az életem, de más izgalom ne hozzon kísértésbe?
A barátommal másfél éve vagyok együtt. Ebben a tanávben elkezdett megtetszeni egy osztálytársam, de csak kis vonzalom volt, nem törődtem vele(mielőtt megkapnám a válaszokat, hogy szemét vagyok, közlöm, hogy direkt kerültem mindenféle kontaktust a sráccal, hisz szeretem a barátom).
A barátommal egyre több lett a gond, és ilyenkor mindig előtérbe került ez a fiú. Aztán ha arra gondoltam, hogy szakítok elöntött a szomorúság és az, hogy nem tudnék élni a barátom nélkül. Viszont ez a fiú azóta is itt van, és az újdonság, a kalandvágy néha elnyomja a barátom iránti szeretetet....de a barátom nekem a MINDENEM. Olyan szinten szeretem...Ráadásul egyszer volt az, hogy hülyén viselkedtem...mivel azt hittem, hogy elhagy, pánikrohamok törtek rám.
Akárhogy nyomom el a másik fiút, suliidőbe ott van...de csak suliidőbe. Szünetbe nem is gondolok rá, sőt!
A barátommal meg most is javultak a dolgok. Sőt, ha nincs ott a másik fiú, csak a barátom, akkor nem is gondolok a másikra, és minden renden van. Már csak nyárig kell kibírnom, aztán csak a barátommal lehetek, szerencsére!
És nem fogok félrelépni, se szakítani, hisz őt szeretem. A másik szerintem csak menekülés a bajok elől...volt már valaki így?
Borítékolom, hogy nem ő lesz az egyetlen az életedben.
Egyébként a további párkapcsolataidra is csak egy tanács: ha hűséges szeretnél maradni, maradj! Ez elhatározás kérdése.
Az maradok efelől semmi kétség! :)
Sose csalnám meg. És az az érdekes, hogy ha a srác bármit akarna, nem érdekelne. nem hagynám érte ott a barátomat, mert szeretem. Ez az érdekes.
Igen ebben egyetértek.
Nagyjából már megoldottuk a problémákat. A fiú is akkor került nagyjból a képbe, mikor elkezdődtek a problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!