Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 14 éves fiút mi izgatja fel csókolózás közben? + mi jó neki csók közben?
Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 18:57
2/9 anonim válasza:
Egyszerűen átöleled vagy simogatod a hátát, beletúrsz a hajába...
3/9 anonim válasza:
ha ezt mondod neki: töröltem a level 80 paladinodat!
biztos a siker.
4/9 anonim válasza:
inditsd el cod4 -t vagy wowot neki közben
5/9 anonim válasza:
Engedd hogy teljesen magához húzzon, karold át a nyakát, finoman túrj bele a hajába, ha picit vadabbb az egész markolj bele, simítsd végig a hátát. Nyúlj egy picit alá. Simogasd a tarkóját. Simíts végig a pofiján, fogd meg a kezét. Hagyd hogy azt ő a fenekedre tegye.
De a legegyszerűbb azt csináld ami jön magától, az a legélvezetesebb!
16/L
6/9 anonim válasza:
Egy 14 éves kisfiút már az maga felizgatja, hogy csókolózhat:D Semmi különöset nem kell tenned:D
7/9 anonim válasza:
mért egy 14 éves nem képes emberi módon érezni? 13/F
8/9 anonim válasza:
Ez nekem szól, 13F? Mert akkor nem értem, szerintem semmi bántót sem mondtam. Azt pedig végképp nem vontam kétdégbe, hogy egy 14 évesnek nem lehetnek érzései.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!