Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasik ugyan úgy izgulnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik ugyan úgy izgulnak szex előtt?

Figyelt kérdés
Nem csak az első alkalomra értem, hanem úgy általában szex előtt. Nyilván nem egy 5 éves kapcsolatra értem ahol már totál megszokott minden :)

2012. márc. 17. 17:30
 1/6 anonim ***** válasza:
ha kibäszott jó a csaj akkor talán de nem a félős izgulás hanem a nahh gyerünk már izgulás :D
2012. márc. 17. 17:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Kort is írjatok légyszi! :) Egyáltalán nincs bennük az hogy úristen a csaj mit gondolhat stbstb?
2012. márc. 17. 17:35
 3/6 anonim ***** válasza:

1 vagyok. Mármint miről mit gondolhat? a méretemmel meg vagyok elégedve. ronda sem vagyok. alacsony sem. az hogy mennyire fogja élvezni a szexet az közben kiderül és ha nem igen akkor max utána van para de ilyet nem igazán tudok mondani.

21/F

2012. márc. 17. 17:38
 4/6 anonim ***** válasza:
jah meg ha csak szexelni akarok akkor meg aztán pláne nem érdekel hogy mit gondol rólam....
2012. márc. 17. 17:39
 5/6 A kérdező kommentje:
... egy kicsit egoista vagy nem gondolod? :D mindegy jó ez így ha nem egy önbizalom hiányos majommal kell szenvedni :D
2012. márc. 17. 17:42
 6/6 anonim ***** válasza:

régen az voltam de már tökéletes vagyok :DDD csak viccelek.

Amúgy nem vagyok az. attól még hogy tudom magamról hogy nem vagyok töketlen görcs az nem egoizmus. olyan emberek véleménye meg nem érdekel akiket nem szeretek.

2012. márc. 17. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!