Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak (20-25)! Ti szeretnétek gyereket?
Engem az tart vissza, hogy ránézek a mai fiatalokra és 10-ből 9 facebook függő, vagy ribanc, vagy emós, vagy egyszerűen csak kib*szott buta, vagy ezek valamilyen kombinációja.
Úgy érzem nem lenne energiám normális embert nevelni belőle, ha mindenhol ez a szar veszi körül.
Pusztító veréb nagyon igazad van.
Az a baj, hogy a társadalom visszafele fejlődik.
Borzasztóan sok a nyomorék és a szellemi fogyatékos. A káros elemekről (kisebbség) nem is beszélve. A jövő kemény lesz, de nem csak Magyarországon, hanem egész Európa a hanyatlás jeleit mutatja. Rohad minden...
ha igen akkor olyan 10 év múlva, vagyis kábé 35 évesen.
Kor :D
22 éves fejjel úgy vagyok, hogy ha véletlenül becsúszik akkor vállalom és felnevelem legjobb tudásom szerint. De amúgy én is azt a nézetet vallom hogy 30 as éveimben akarok, annak is inkább majd az elején.
Amit meg a felettem szólók mondtak ahhoz meg azt fűzném hozzá, hogy a neveléstől függ az hogy milyen lesz a gyerek. Valaki fentebb említette hogy nem lenne "ereje" egy ilyen világba nevelni a gyerekét és ezért nem akar. Én is észreveszem a "romlás, pusztulás" jeleit, de ez még nem kizáró ok. Ha a majdani gyermekem anyjával összefogunk (mint egy igazi család), akkor bele tudjuk nevelni azokat az értékrendeket, amik fontosak.
Ez az én véleményem.
Majd olyan 28-30 körül, meg persze akkor ha tudom neki biztosítani a megfelelő körülményeket. Na persze addig kéne egya megfelelő lány is, de azt kétlem hogy találok :D
22F
én majd 60 évesen szeretnék egy 20 éves csajtól.
most 26 / F vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!