Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak (20-25)! Ti szeretnéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak (20-25)! Ti szeretnétek gyereket?

Figyelt kérdés
Ha igen, kb. hány év múlva? Kort is írjatok légyszi.

2013. máj. 27. 12:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%

Engem az tart vissza, hogy ránézek a mai fiatalokra és 10-ből 9 facebook függő, vagy ribanc, vagy emós, vagy egyszerűen csak kib*szott buta, vagy ezek valamilyen kombinációja.

Úgy érzem nem lenne energiám normális embert nevelni belőle, ha mindenhol ez a szar veszi körül.

2013. máj. 27. 12:24
 12/20 anonim ***** válasza:

Majd olyan 30-34 évesen.

Kor

2013. máj. 27. 12:25
 13/20 anonim ***** válasza:

Pusztító veréb nagyon igazad van.

Az a baj, hogy a társadalom visszafele fejlődik.

Borzasztóan sok a nyomorék és a szellemi fogyatékos. A káros elemekről (kisebbség) nem is beszélve. A jövő kemény lesz, de nem csak Magyarországon, hanem egész Európa a hanyatlás jeleit mutatja. Rohad minden...

2013. máj. 27. 12:27
 14/20 anonim ***** válasza:

ha igen akkor olyan 10 év múlva, vagyis kábé 35 évesen.

Kor :D

2013. máj. 27. 12:29
 15/20 anonim ***** válasza:
én 22 évesen lettem apuka egyáltalán nem bántam meg. Most várjuk a harmadikat most 28 vagyok és még mindig nem bánom, (remélem nem is fogom:)) Jelen pillanatban maximálisan elégedett vagyok azzal, amit az életemben elértem. Nem beszélve arról, hogy pár év múlva a fiaimmal tudok menni bulizni:)
2013. máj. 27. 12:31
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

22 éves fejjel úgy vagyok, hogy ha véletlenül becsúszik akkor vállalom és felnevelem legjobb tudásom szerint. De amúgy én is azt a nézetet vallom hogy 30 as éveimben akarok, annak is inkább majd az elején.

Amit meg a felettem szólók mondtak ahhoz meg azt fűzném hozzá, hogy a neveléstől függ az hogy milyen lesz a gyerek. Valaki fentebb említette hogy nem lenne "ereje" egy ilyen világba nevelni a gyerekét és ezért nem akar. Én is észreveszem a "romlás, pusztulás" jeleit, de ez még nem kizáró ok. Ha a majdani gyermekem anyjával összefogunk (mint egy igazi család), akkor bele tudjuk nevelni azokat az értékrendeket, amik fontosak.

Ez az én véleményem.

2013. máj. 27. 12:37
 17/20 anonim ***** válasza:
Én is majd kb 30-35évesen. 19/F
2013. máj. 27. 12:51
 18/20 Mi közöd Tőle ***** válasza:
5-6 év múlva reális lehet a dolog. Mindenképpen néznem kell az anyagiakat mennyire tudom biztosítani a páromnak és a gyermeknek. 24F
2013. máj. 27. 13:02
 19/20 Kozel22 válasza:

Majd olyan 28-30 körül, meg persze akkor ha tudom neki biztosítani a megfelelő körülményeket. Na persze addig kéne egya megfelelő lány is, de azt kétlem hogy találok :D

22F

2013. máj. 27. 15:48
 20/20 anonim ***** válasza:

én majd 60 évesen szeretnék egy 20 éves csajtól.

most 26 / F vagyok

2013. júl. 16. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!